Jubilæum fejret med toptennis i Skovby

Image
Skovby IF Tennis' 40 års jubilæum blev bl.a. fejret med en opvisningskamp mellem de gæstende elitespillere Andreas Bjerrehus og Asger Buus.

Sol, helstegt pattegris og en opvisningskamp med to tennis-esser, da Skovby IF Tennis fejrede 40 års jubilæum.

De mange fremmødte fik tennis fra øverste hylde, da Skovby IF Tennis i lørdags fejrede 40-års jubilæum.

Det var lykkedes at arrangere en opvisningskamp mellem Andreas Bjerrehus, der har flere kampe for det danske Davis Cup-hold, og Asger Buus, der er 1. single for den århusianske klub Aarhus Lawn-Tennis Selskabs hold i 1. division.

På et solbeskinnet og glohedt tennisanlæg i Skovby leverede de to et tempofyldt og medrivende opgør med mange flotte detaljer. Nogle af klubbens børne- og ungdomsspillere assisterede som bolddrenge- og piger.

Andreas Bjerrehus endte med at vinde kampen 6-4 og 6-2.

Efterfølgende konstaterede formand Martin Johansen, at det var det højeste tennisniveau, der er set på anlægget igennem tiderne.

I sin tale fremhævede formanden det frivillige arbejde. Det var fremsynede, lokale ildsjæle med afdøde tømrermester Villy Pedersen i spidsen, der for 40 år siden realiserede visionen om at etablere det første tennisanlæg i området. I 1982 stod to grusbaner og et lillebitte klubhus – eller nærmere skur – klar til sæsonstart. Midt i 00’erne opførte frivillige i klubben det nuværende klubhus.

Anlægget passes og plejes i dag af banemand Poul Sørensen, der får masser af hjælp fra frivillige, når banerne skal gøres klar til en ny sæson. De to topspillere bemærkede i øvrigt, at det var en fremragende, hård bane, som de gæstespillede på.

Netop det frivillige arbejde blev fremhævet, da kasserer Jørgen Lautrup i forbindelse med jubilæet blev udnævnt som det femte æresmedlem af klubben. Et af de æresmedlemmer er i øvrigt banemand Poul Sørensen.

Formanden motiverede udnævnelsen med, at Jørgen Lautrup er en af den slags personer, der uden behov for selvpromovering trækker i trådene og får tingene til at ske.

»Jørgen er en utrolig samvittighedsfuld person. Han er vellidt af alle, og han har i en lang årrække leveret en uvurderlig, frivillig indsats for vores tennisklub,« siger Martin Johansen.

Efter opvisningskampen blev der serveret helstegt pattegris og fadøl, og klubbens nye flag, fremstillet i forbindelse med jubilæet, gik til tops.

Læs Galten Folkeblad 29. juni 2022

Del på
Galten Sko

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-