Jette Torp skuer livsklogt tilbage

Image
Jette Torp skuer livsklogt tilbage
Torsdag d. 17. maj kl.19.30 får Bio Huset besøg af Jette Torp og Jan Kaspersen.
Med to akustiske guitarer, gode sange og en stor portion livserfaring i bagagen er musikerne Jette Torp og Jan Kaspersen taget på landevejen.
Da Jette Torp rundede de 50 år for tre år siden, blev hun ramt af den krise mange rammes af, når man er der et sted midt i livet: Hvad nu? Slutter det lige om lidt? Har jeg nået det jeg ville? Hvad skal jeg stille op med mig selv?
En indre stemme hviskede dog formanende til hende: »Tag det roligt Torp, du er jo bare halvvejs!«
Jette besluttede sig for at fylde kufferten med gode sange og det man ellers har opnået, når man er halvvejs - nemlig 'levet liv' og dermed en masse at fortælle om. 
Sammen med vennen og medspilleren de senere år, Jan Kaspersen, tager Jette Torp publikum med på en rejse igennem et liv og en karriere, der er gået i mange retninger fra store shows, koncertturnéer og CD udgivelser til teater og TV. 
Repertoiret torsdag aften spænder derfor vidt.
»Mange af sangene er valgt, fordi de støtter op om de historier jeg gerne vil fortælle, mens andre sange er med fordi jeg simpelthen ikke kan undvære dem,« siger Jette Torp, der synger og spiller guitar mens Jan Kaspersen både synger og spiller guitar, saxofon og fløjte.
Der er stadig mulighed for at reservere billetter på hjemmesiden, eller man kan købe ved døren.
Læs Galten Folkeblad 15. maj 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block