Iværksætter med rødder i Låsby slog rekord

Image
Glæde efter optagelserne til Løvens Hule. Fra venstre ses Elmar Jóhannsson, Nikolaj Nyholm, Hasan El Youssef og Tahir Siddique.

I DR-programmet Løvens Hule solgte de to unge iværksættere Elmar J. Jóhannsson og Hasan El Youssef blot 3% af derer virksomhed Toptutors for 300.000 kroner.

Aldrig før i succesprogrammets efterhånden mangeårige historie har to af investorløverne via programmet erhvervet så  lille en ejerandel som hver 1,5 procent.

Men det blev enden på forhandlingerne i den udgave af Løvens Hule som gik over skærmen i torsdags. Her deltes to af "løverne", Nikolaj Nyholm og Tahir Siddique om at investere 300.000 kr. i virksomheden Toptutors (www.toptutors.com).

Læsere af Folkebladet vil måske erindre, at vi tidligere har fortalt om Toptutors. Det var i december 2022  da studiekammeraterne Hasan El Youssef fra Falster og Elmar J. Jóhannsson, Låsby blev hædret med en CBS Startup Award og 75.000 kroner for deres initiativ Toptutors, der formidler lektiehjælp.

Det hele begyndte med en mission om at hjælpe elever med at opnå større skoleglæde. En mission som to studerende – den nu 24-årige Hasan El Youssef fra Falster, og nu 25.årige Elmar J. Jóhannsson fra Låsby satte sig for, da de for re år siden indså, hvor stor en forskel den rette underviser gør.

Havde det selv svært i skolen

Som 6 årig flyttede Elmar fra Island med sin familie og startede på Låsby Skole – med egne ord - »... uden at tale ét ord på dansk«.

Elmar kæmpede selv i skolen som barn, og det nåede til et punkt, hvor studievejlederen sagde: “du bør ikke tage videre på gymnasiet".

»Ideen til Toptutors startede, efter jeg fortalte Hasan, om hvor bagud jeg selv var i skolen som barn. Jeg var skoletræt, men så fik jeg en inspirerende underviser, som hjalp mig med at finde skoleglæden,« erindrer Elmar Jóhannsson og kan

Skolen startede et nyt initiativ, hvor de gav privatundervisning til Elmar og en gruppe andre drenge, uden resten af klassen:

»Efter jeg fik den rette støtte og hjælp, ændrede det hele sig. Jeg tog en 10. klasse i Skanderborg og kom heldigvis videre på gymnasiet, hvor jeg endda blev "superstudent",« siger Elmar Jóhannsson

Forretningsmakkeren Hasan har til gengæld flere års erfaring med undervisning, og han har hjulpet flere elever til at blive glade for deres hadefag.

»Nogle af os har ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 28. februar 2024

Del på
Fri BikeShop

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-