Irvin har udgivet børnebog rettet mod voksne

Image
Irvin Beckovic kan nu også titulere sig forfatter med udgivelsen af 'Bamse Brun indtager verdenen'. Irvin betegner sit nyeste projekt som en børnebog for voksne.

Den initiativrige Irvin Beckovic fra Galten spiller på mange strenge. Nu har han udgivet en bog.

Senest stod Irvin Beckovic fra Galten bag en fotoudstilling om mobning. Nu debuterer han som forfatter med Bamse Brun indtager verdenen, som den 19-årige multikunstner betegner som en børnebog for voksne.

»Jeg kan godt lide at provokere lidt på den sjove måde. Derfor har jeg taget børnebogsuniverset og kylet nogle voksen-emner ind i det,« forklarer Irvin om bogen, der handler om en abe, der oplever det danske samfund.

»Bogen tager godt og grundigt pis på en del ting, og tager bl.a. burkebøde-snakken op igen. Personligt er jeg imod, at folk skal have bøder for at gå med den påklædning, de nu engang vil. I bogen tager jeg aben ind i det univers,« forklarer Irvin.

Hvidvaskning af penge, placering af flygtninge på Lindholm, sexchikane, kønsskifte-problematikken, realitystjerner og Bamse Bjørns indtræden i politik er også temaer i udgivelsen. Den har børnebogens karakter med korte tekstelementer og mange tegninger som Irvin i øvrigt også er manden bag.

Samfundskritisk humor

Irvin afviser, at indholdet er et politisk manifest fra hans side.

»Overhovedet ikke. Det er samfundskritisk humor. Hvis jeg kan give folk et godt grin med bogen, så er mit mål nået,« siger Irvin.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 14. maj 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block