International grand prix-stjerne til Galten

Image
International grand prix-stjerne til Galten
»Mr. Grand Prix, Johnny Logan har vundet det internationale melodi grand prix tre gange. To gange som sanger, en gang som komponist
Grand Prix-legenden Johnny Logan udgør sammen med Trine Gadeberg solistduoen ved nytårskoncert lørdag d. 18. januar i Galten-hallen.
Der bliver prominent besøg når Prinsens Musikkorps lørdag d. 18. januar 2014 atter gæster Galten-hallen for at give nytårskoncert.
Som sangsolist til årets nytårsturné er engageret ingen ringere end et af de største navne i den internationale grand prix-historie, Johnny Logan, som får smukt og frem for alt velsyngende modspil fra danske Trine Gadeberg.
Irsk/australske Johnny Logan, er en solist i international topklasse. Han har flere gange vundet det internationale Melodi Grand Prix som sanger. I 1980 vandt han i Haag med melodien 'What's Another Year', og i 1987 vandt han i Bruxelles med nummeret 'Hold me now'. I 1992 deltog han igen ved det internationale Melodi Grand Prix i Malmø, men denne gang som komponist med melodien 'Why Me'. Den blev sunget til sejr af Linda Martin, så der er ikke noget at sige til, at Johnny Logan bliver kaldt "Mr. Grand Prix". Han har som ingen anden sat sit store fingeraftryk på den internationale sangkonkurrence, og det kommer selvfølgelig også til at præge Prinsens Musikkorps’ nytårskoncerter 2014.
Alsidigt talent
Johnny Logan får selskab af en af Danmarks bedste sangere og entertainere, Trine Gadeberg. Hun er kendt som en fabelagtig sanger og entertainer, og så har hun et humoristisk talent, som hun i de senere år har brugt i selskab med Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel, når de har været på turne med showet ”City Singler” ligesom hun bidrager til revyer som både sanger og tekstforfatter.
Ved Prinsens Musikkorps’ nytårskoncerter 2014 bliver der rig lejlighed til at stifte bekendtskab alle Trine Gadebergs talenter.
- Vi er meget stolte over at kunne præsentere to solister af den kaliber til vores nytårskoncerter i 2014, fortæller orkesterchef Henrik Thorngaard. Johnny Logan og Trine Gadeberg i samme show og ved samme koncert – ja, det kan kun blive en fantastisk oplevelse, som vi glæder os til at præsentere for vores trofaste publikum, slutter Henrik Thorngaard.
Billetsalget åbnes i august.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-