Interessant indblik i kongehus-eksperts betragtninger

Image
Thomas Larsen delte ud af sin viden om kongehuset ved foredraget i Bio Huset.

Taget i betragning, at Thomas Larsen besidder en kæmpe viden om det populære danske kongehus, og at han er forfatter til flere bøger om Dronning Margrethe II, samt en flittigt benyttet kommentator på DR-TV, var tilslutningen til sidste uges foredrag i Bio Huset overraskende begrænset.

Den fremmødte skare kunne således rummes i Bio Husets mødelokale. Men de der mødte frem, fik fuld valuta for pengene. Journalist og forfatter Thomas Larsen er en meget vidende person og han er ikke bange for at give udtryk for sine meninger – og heller ikke for at blive udfordret af sit publikum.

Thomas Larsens foredrag tog primært afsæt i det omfattende arbejde med bøgerne 'De dybeste rødder' og 'Monark og menneske' baseret på adskillige interviews med Dronning Margrethe – interviews hvor Thomas Larsens respekt for dronningens paratviden og indsigt nåede nye højder.

Vi hørte naturligvis også Thomas Larsens betragtninger omkring det nye kongepar og perspektiverne for fremtidens danske kongehus set gennem kommentatorens briller.

Foruden et virke som journalist og politisk kommentator, har Thomas Larsen skrevet roste portrætbøger om en række store erhvervspersonligheder, herunder Mærsk Mc-Kinney Møller og Haldor Topsøe samt om adskillige toneangivende politikere.

Læs Galten Folkeblad 28. februar 2024

Del på
Meny Låsby

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-