»I Galten FS fodbold skal vi turde at sige vi er de bedste«

Image
Galten FS' serie 2-hold.

Lørdag den 1. februar starter Galten FS fodbolds herresenior officielt den nye sæson når klubbens nye chef-træner Bjarne Ryberg kl. 13 blæser i fløjten for første gang.

Eller rettere, så er Bjarne igen at finde på banerne omkring Klank, for der er faktisk tale om et comeback til en gammel Skovby IF-dreng.

I cirka 25 år har Bjarne udfoldet sit fodboldliv uden  for Galten/Skovby og GFS fodbold.

»I GFS er vi glade for at kunne hive Bjarne ombord igen. Med A-licens og årevis af erfaring, blandt andet som fuldtidsansat i Silkeborg IF har vi en forventning om noget stort. Netop det, at turde tænke stort er et mantra for bestyrelsen i GFS fodbold og ambitionen for fodbold i Galten/Skovby,« siger formand i Galten FS Fodbold, Kenneth Haüser.

Fokuseret arbejde

At fokuseret arbejde som frivillig træner/leder i GFS fodbold giver et kæmpe udbytte mener formanden rent konkret at kunne se bevis for idet hele to piger fra klubbens talentfulde U15 pigehold er udtaget til DBU's regionssamlinger hvorfra talenter til kommende ungdomslandshold rekrutteres.

I sammenhæng hertil, har GFS fodbold en af de mest eftertragtede fodboldskoler i DBU regi hver sommer når drenge og piger bruger en hel uge af deres sommerferie på fodbold.

»Det er to klare eksempler i hver sin ende af den skala hvor elite og bredde forenes under samme forening med det formål at blive bedre til at spille fodbold. Uanset ens udgangspunkt,« siger Kenneth Haüser.

»Siden bestyrelse og formandsskiftet i GFS fodbold i oktober 2018 har vi  ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 29. januar 2020

LR

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block