Hyggeligt fællesskab og Galten-sejre ved Ramsing Cup

Image
Galten FS' U13-piger var et af fire GFS-hold som vandt de respektive årganges rækker bed Ramsing Cup.

Galten FS Fodbold markerede sig igen stærkt ved årets Ramsing Cup i Spjald.

Med godt 100 spillere og ledere fordelt på ni hold stod Galten stærkt i billedet både indenfor og udenfor kridtstregerne ved årets Ramsing Cup i fodbold.

»Dette rigtigt flot understøttet af en stor forældre- og søskendegruppe, der brugte weekenden på at bakke op om holdene samt hygge på stævnets campingplads,« fortæller Jens Ørhøj fra Galten FS' ungdomsudvalg.

Fire hold gik hele vejen

Resultatmæssigt blev det til fine resultater, og traditionen tro blev der også hevet førstepladser med hjem til Galten. U16 drenge, U15 drenge, U13 piger og de debuterende U9 drenge gik hele vejen med turneringsejre i deres årgange.

»Den største triumf i weekenden var dog at opleve glæden og opbakningen på tværs af holdene, der klart er med til at styrke klubben fremadrettet. Der er ingen tvivl om, at der mange deltagere, børn som voksne, der glæder sig til næste år, hvor Ramsing Cup har 40-års jubilæum,« konstaterer Jens Ørhøj.

Foruden sejrene blev det  også til en tredjeplads til U14 drenge og en pokal til U12 drenge for sejr i deres slutspil for 4’erne i grupperne.

Læs Galten Folkeblad 13. august 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block