Hovedsponsorat for Galten FS Fodbold videreføres

Image
Formanden for Galten FS Fodbold, Kenneth Haüser (tv.) og Morten Greve, afdelingsdirektør hos Jutlander Bank i Galten på Jutlander Bank Park, som bane 1 på Klank tituleres. Foto: Simon Beyer-Pedersen

Jutlander Bank og Galten FS Fodbold har besluttet at forlænge samarbejdet i yderligere to år hvor Jutlander Bank fortsætter som fodbold-afdelingens hovedsponsor.

Det indebærer, at Jutlander Banks logo vil pryde forsiden på klubbens 1. hold herrers kamptrøjer og at bane 1 på Klank også i de kommende to år vil hedde Jutlander Bank Park.

»Fra GFS Fodbolds side er vi glade for, at Jutlander Banks Galten afdeling også i de kommende to år vil være vores samarbejdspartner. Med Morten Greve fra Jutlander Bank har vi en meget kompetent sparringspartner i det arbejde hvor vi i fodboldafdelingen ønsker at få så bred en appel som muligt til byens borgere og byens erhvervsliv,« siger Kenneth Haüser, formand for Galten FS Fodbold.

Vil bakke op om spændende udvikling

»Vi er en bank, der normalt støtter op om mange forskellige initiativer i og omkring Galten. Galten FS Fodbold er inde i en spændende udvikling. Det har vi lyst til at bakke op om, og det gør vi ved at forlænge sponsoratet for yderligere to år,« siger en glad afdelingsdirektør hos Jutlander Bank i Galten, Morten Greve og tilføjer:

»Jeg synes, det kunne være spændende at gøre sponsoratet til en attraktiv vare for klubben. På den måde kan der måske sikres endnu flere penge til udviklingen af Galten FS Fodbold.«

Læs Galten Folkeblad 9. juni 2021

 

 

Del på
Super Brugsen Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-