»High five« for et vellykket trivsels-projekt

Image
»High five« for et vellykket trivsels-projekt
Takket være en stram koordinering lykkedes det Galten-Skovbys 2000 børnehavebørn og skoleelever at give hinanden flere end 228.000 "high five"-hilsener i løbet af fem minutter
Sidste uges stort anlagte trivsels-projekt blev en fuldendt succes.
Ud med mobning. Ind med mere bevægelse og fællesskab.
Kogt ind til kernen var ovenstående indholdet i sidste uges lokale projekt "Bevægelse i fællesskab".
Ugen bød på en række inspirerende foredrag og indlæg til både børn, forældre og medarbejdere med børn som arbejdsfelt (se nedenstående artikel, red.), og så sluttede projektugen i fredags med et kæmpe arrangement på Klank Idrætscenter. Her var samlet cirka 2.000 elever og børnehavebørn til en fælles "bevægelsesdag". 
228.000 "high-fives"
Indledningsvis gennemførte man et rekordforsøg med sigte på at opnå optagelse i Børnenes Rekordbog. Målet var at børnene fra Galten-Skovbys børnehaver og skoler skulle lave flest "high fives" i løbet af fem minutter.
Der blev gået målrettet til værks. Børnene gik på to rækker. En række mod vest og en række mod øst, hvorefter børnene, når de mødtes, gav hinanden en "high-five" med højre hånd. 
Efterfølgende skulle alle vende sig, gå imod hinanden og gentage high-five-hilsenen med venstre hånd. Arrangørerne har beregnet, at der blev givet over 228.736 high-fives. 
Læs hele artiklen og se flere billeder i Galten Folkeblad 3. maj 2016
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block