Hestevognskoncert mellem Skjørring og Sjelle

Image
Gad vide om Ole Kallehauges heste er musikalske? Det viser sig ved Skanderborg Kulturaften 23. september, når de skal trække duoen Jarl & Bibbi mellem Skjørring og Sjelle ved en koncert mens publikum vandrer bag vognen.

I forbindelse med Skanderborg Kulturaften 23. september står kulturforeningen Sjelle-Skjørring Musik & Scenekunst bag en spektakulær musikalsk oplevelse – en hestevognskoncert mellem Skjørring og Sjelle.

En koncert hvor orkestret spiller på en rullende hestevogn, og publikum følger efter for at høre musikken.

Det optrin bliver til virkelighed, når Ssmogs, eller foreningen Sjelle-Skjørring Musik & Scenekunst, står bag en række koncerter den 23. september i forbindelse med Skanderborg Kulturaften.

»Temaet for kulturaftenen er kultur i bevægelse. Og så fik jeg den vanvittige idé, at koncerten skulle foregå på en hestevogn. Dermed binder vi de to byer Skjørring og Sjelle sammen med en vandre-koncert,« forklarer Maj Bjerno, næstformand i Ssmogs.

For de andre medlemmer i Ssmogs’ bestyrelse var musik under åben himmel kombineret med en fælles gåtur en indlysende god idé. Koncerten kommer således til at foregå på den 3,2 kilometer lange strækning mellem de to byer.

»Der kommer en fantastisk duo, Bibbi & Jarl, og spiller country og blues,« fortæller Maj Bjerno og erkender, at hun ikke har hørt om sådan et koncertformat før. Hun er dog sikker på, at turen vil føles alt for kort.

Aftenen er en tre-i-en-koncert. Kl. 17 indledes der med vandrekoncerten fra Skjørring Forsamlingshus, og når karavanen efter vandrekoncerten når Sjelle vil der kl. 18 være en koncert med The Shuffleband i Sjelle Forsamlingshus. Her vil der også være et opbud af ost og pølser at styrke sig på. Kl. 21 er det bandet Handsdown, der indtager scenen. Hele aftenen bliver en fest i countryens og bluesens tegn.

Ssmogs er en forening, der gennem det seneste år har afholdt en række arrangementer.

Den største var en festival, der løb af stablen ved Sjelle Forsamlingshus i midten af august. Her gav 15 bands koncerter over tre dage.

Foreningen er drevet af lokale ildsjæle, og mange frivillige hænder var med til at gøre sommerens festival til en succes, der vil se dagens lys igen til næste år.

Prisen for en billet til de tre koncerter er 50 kr., spisning koster 100 kr. Billetter sælges på ssmogs.dk.

Læs Galten Folkeblad 14. september 2022

Del på
House of Nails

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-