Hestehaveskolens kor indtager Musikhuset

Image
Hestehaveskolens kor indtager Musikhuset
30 elever fra Den fri Hestehaveskole medvirker når Aarhus Symfoni-orkester 8. december afholdes deres årlige familiejulekoncert i Musikhuset Aarhus.
Eleverne fra Den fri Hestehaveskole skal samarbejde med 130 andre skoleelever fra Aarhus, dygtige balletdansere fra Aarhus Ballet Akademi og Aarhus Symfoniorkester. 
Sammen skal den store gruppe skabe en forrygende julekoncert for store og små, hvor musik, dans og skøn korsang skal gå op i en højere enhed.  
Forestillingen hedder Jul i Aarhus og er skrevet af dirigenten Peter Ettrup Larsen, som også skal styre juleløjerne fra dirigentpodiet. Peter Ettrup Larsen er ikke blot et kendt ansigt i spidsen for Aarhus Symfoniorkester, han er også kendt fra DR1 programmet Maestro. Peter er en alsidig komponist, som også komponerer en del musik for børn.
Intens øvning
Indtil i år har det kun været skoler fra Aarhus, som har haft mulighed for at søge om plads i det store julekor, bestående af 160 elever, men med en god portion ihærdighed lykkedes det for DfH-koret at åbne for en ellers gammel tradition og dermed få lov at ansøge om plads. 
I oktober blev de mange ansøgninger vurderet af symfoniorkesterets bestyrelse, og kort tid efter fik Den fri hestehaveskole besked om, at koret nu var på deltagerlisten. Korlederne er meget stolte af at kunne bidrage med 30 fantastiske stemmer til den store julekoncert.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad den 6. december
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block