Hertha er medvært for international konference

Image
Hertha Levefællesskab i Herskind, set fra syd. 25 års erfaringer herfra indgår i en international konference d. 14.-16. juli.

For tre år siden var repræsentanter fra Hertha Levefællesskab i Herskind inviteret til USA for at holde oplæg og workshop om den omvendte inklusion, som i 25 år har været praktiseret på Hertha. Det er baggrunden for, at det nu er Hertha, der står med værtsskabet til den 14. ICSA-konference.

Kan ’fællesskab’ være et svar på fælles globale udfordringer? International forskerkonference vender spørgsmålet – på Audonicon i Skanderborg i dagene 14.-16. juli.

Danmark og de skandinaviske velfærdssamfund er beundret for deres sociale konstruktioner, økonomiske tryghed, befolkningernes oplysningsniveau og et højt politisk engagement.

Det har et netværk af internationale forskere besluttet at lade sig inspirere af, ved gennem samarbejde med et af Skanderborg kommunes egne internationalt kendte projekter Hertha Levefællesskab, at afholde en konference på Audonicon om værdien og effekten af at leve i fællesskab, når nutidens globale udfordringer trænger sig på.

Der er p.t. tilmeldt 75 indlæg fra forskere og fællesskaber rundt om på kloden. Cirka 70 personer vil fysisk være tilstede og 40-50 personer har købt virtuel adgang. Takket være en donation bliver det nemlig for første gang muligt at live-streame alle indlæg fra en ICSA-konference.

Mødes hvert tredje år

Forskerne kommer fra mange dele af verden. De indgår ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 6. juli 2022

 

 

 

Del på
Berger Optik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-