Herskind og Låsby skal beslutte sig for fjernvarme senest 30. november

Image
Såfremt mindst 70 procent af husstandene i Låsby og Herskind tilmelder sig inden 30. november vil Kredsløb udbyde fjernvarme i byerne. Foto: Kredsløb

Mens efteråret og kulden snart banker på, kan borgerne i Låsby og Herskind varme sig ved tanken om gode muligheder for at få fjernvarme til byerne, hvis flertallet ønsker det. Projekterne realiseres, hvis tilslutningen når mindst 70 pct. i begge byer senest den 30. november.

Går man i Låsby og Herskind og dagdrømmer om at vinke farvel til naturgas og blive tilsluttet fjernvarmen, kan den drøm snart blive til virkelighed.

Nu er det nemlig muligt at ønske fjernvarme til sin adresse og dermed få bragt fjernvarmen til byerne. Men man skal ikke vente for længe.

Forsyningsselskabet Kredsløb, der allerede er i gang med at koble Skovby, Storring og Stjær på fjernvarmen, tilbyder i samarbejde med Skanderborg Kommune at konvertere byerne fra gas til fjernvarme, hvis der kommer nok opbakning fra de lokale.

»Det er fortsat vigtigt, at forsyningsselskaberne hjælper danskerne fra gas til fjernvarme, der hvor det giver mening, og der er ønske om det. Derfor vil vi i Kredsløb også gerne hjælpe Låsby og Herskind ind i fjernvarmen, hvis de selv ønsker det, men det er nu, det gælder, hvis vi skal løse opgaven,« siger Elsebeth Arendt, der er fjernvarmechef i Kredsløb og appellerer til, at man melder sig til inden deadline og helst hurtigst muligt.

Indtil nu har man kunne tilkendegive sin interesse for at høre mere om fjernvarme. Frem til 30. november er det således muligt at bestille fjernvarme til sin adresse, og her gælder det, at mindst 70 pct. i hver by skal bestille, hvis projekterne skal blive til noget. Opnår man kun 70 pct. i en by, kommer fjernvarmen kun til denne by.

Infovogn skal afhjælpe tvivl

Har man endnu ikke taget stilling ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 13. september 2023

Del på
Decoplant

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-