Heftig cykelaktivitet i lokalområdet i de kommende uger

Image
Kløver Motions-cykelløb den 24. august i og omkring Stjær er et af de store lokale cykelarrangementer i den nærmeste tid.

August er højsæson for afvikling af cykelløb i lokalområdet. Tre gange i denne og næste uge skal man således være ekstra opmærksomme.

Onsdag den 14. august cykles DØB (Det Østjyske Bakkeløb) med udgangspunkt i Harlev.

Der vil i den forbindelse være placeret officials på vigtige trafikale positioner, men ruten og vejene vil hverken blive ensrettet eller afspærret.

Cykelløbet er et motionscykelløb og de almindelige trafikregler skal overholdes fra deltagernes side. Der forventes omkring 500 deltagere, spørgsmål kan rettes til Carsten P. på tlf. 3048 8010.

Lørdag den 17. august arrangerer CK Aarhus licenscykelløb og store dele af ruten vil være ensrettet. Cykelløbet har start og mål ved krydset Brydehøjvej/Pindsmøllevej og der forventes i alt 300 ryttere til start. CK Aarhus har delt flyers ud til borgerne langs ruten for at højne sikkerheden. Har man spørgsmål til cykelløbet kan disse rettes til Nis Johan Holleufer på tlf. 5121 8603.

Op mod 500 deltagere omkring Stjær

Lørdag den 24. august arrangerer Stjær Sogns Borgerforening Kløver Motionscykelløb.

Start og mål findes på adressen Vesterbro 32 i Stjær.

Forplejning/hygge-zonen er placeret foran Dagli’Brugsen Stjær hvor man kan købe øl, vand, pølser, is og hvad Brugsen nu ellers byder på. Der forventes op til 500 deltagere og der vil derfor være ekstra megen trafik i byen.

»Stjær er i forvejen et yndet mål for motionscykellister, så mon ikke alle trafikanter finder tid og plads til hinanden. Ruten vil ikke være ensrettet eller afspærret og deltagerne skal følge trafikreglerne,« betoner primus motor for Kløver Motionsløb.

Spørgsmål kan rettes til ham på tlf. 4118 3683.

Ovennævnte cykelløb er alle godkendt af de berørte politikredse og kommuner.

Læs Galten Folkeblad 13. august 2019

 

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block