Harlev-Framlevs nye præst har kunstneriske evner

Image
Den nye præst i Harlev-Framlev, Mads Juul Munch i selskab med fru Helene og parrets søn Arthur.

Præstegården i Gl. Harlev har fået nye, unge beboere. Mads Juul Munch indsættes søndag d. 2. august som ny sognepræst ved Harlev og Framlev kirker.

I forrige uge rykkede 31-årige Mads Juul Munch med sin familie ind i den historiske præstegård ved Gl. Harlev kirke.

»Jeg har boet og læst i Århus de seneste godt 10 år. Her mødte jeg også min dejlige hustru, Helene og vi fik vores lille Arthur, som nu er flyttet med os til Gl. Harlev og præstegården. Vi glæder os over at se ham nyde den store have, træerne og den friske luft,« siger Mads Juul Munch.

»Helene og jeg glæder os ligeledes over udsigterne til at blive en fast del af Harlev og Framlev. Vi føler os allerede hjemme her; også takket være gode naboer, som har været forbi vores nye hjem med smil og gode hilsner.«

Finder lykken i glæde og sorg

Mads er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og har i et år haft et vikariat som sognepræst i Ovsted-Tåning-Hylke sogne ved Skanderborg inden han nu får sit første faste embede i Harlev-Framlev.

»Vi søgte til Harlev-Framlev, fordi vi her så muligheden for at slå rod. For at blive en del af et samfund med børnefamilier, unge mennesker, ældre og alt der i mellem. For mig, som præst, er hele livet det interessante,« siger Mads og tilføjer:

»Her kan jeg få lov at være med i de lykkeligste øjeblikke, når ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 29. juli 2020

Del på
PF

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block