Harlev Fællesråd giver 20.000 kr. til "ninja-bane" på balkonen i Harlevs nye multisal

Image
Den ny ninja-bane indrettes på balkonen i Harlevs nye multisal. På billedet ses fra venstre Martin Trærup, formand for HI&K, der tager imod donationen fra Kaj Sommer og Merethe Jelsbak Raundahl, henholdsvis kasserer og formand i Harlev Fællesråd.

En ekstraordinær donation på 20.000 kr. fra Harlev Fællesråd er målrettet den nye ninja-bane.

På balkonen i den nye multisal vil den nye ninja-bane give mulighed for fællesskab på tværs, leg og motoriskeudvikling til børn og unge, mens mor, far eller bedsteforældre dyrker idræt, læser en bog eller slapper af i café eller loungeområdet. Motivationen falder dermed i tråd med Fællesrådets arbejde for liv i området på tværs af alder og aktiveringen af arealer til fællesskab og bevægelse.

Harlev Fællesråd er frivillige sjæle, der arbejder for sund, bæredygtig og helhedsorienteret udvikling af Harlev og omegn inden for grænsen af postnummeret 8462.

Fællesrådet er en paraplyorganisation for områdets foreninger. Fællesrådets medlemmer er foreninger, institutioner, beboergrupper og virksomheder m.v. med tilknytning til Harlev-Framlev-området.

Stor mulighed for indflydelse

Harlev Fællesråd fungerer og varetager således områdets interesser i forhold til Aarhus Kommune og sikrer en struktureret og saglig kommunikation ift. lokalområdets egne og kommunens planer for udviklingen på kort og lang sigt.

Ligeledes kan Harlev Fællesråd give sparring ift. lokale mærkesager, hvor borgere eller medlemmer taget initiativ og er udførende på et projekt/tiltag.

I forlængelse af et kommunalt initiativ omkring medinddragelse vedrørerende udvikling af by- og lokalmiljøer, blev Harlev Fællesråd stiftet den 20. marts 1991. Fællesrådet er et stærkt fællesskab med stor mulighed for indflydelse og påvirkning af lokalområdets udvikling.

Konkret kan fremhæves, at fællesrådet indgår i kvalificeringen af byudviklingsprocesser, har arbejdet hårdt for en kommende tunnel under Stillingvej og cykelsti til Gl. Harlev.

Generelt arbejdes i forskellige udvalg med bl.a. byudvikling og trafikale forhold, sammenhængende stisystemer, liv og fællesskaber i byerne på tværs af alder for at sikre udvikling og sammenhængskraft, grønne områder og meget mere.

Skulle du have lyst til at være en del af fællesskabet og udviklingen, er du meget velkommen til at møde op til fællesrådets repræsentantskabsmøde den 17. marts kl. 19 i konfirmandstuen i Gl. Harlev og/eller kontakte formand Merethe Jelsbak Raundahl på mail: post@harlevfr.dk eller tlf. 2091 9905.

Læs Galten Folkeblad 26. januar 2022

Del på
PF Biler

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-