Harlev Dyreklinik tidobler arealet

Image
Dyrlæge og klinikleder Lene Trier i de tidligere butikslokaler, der i øjeblikket er ved at blive omdannet til en moderne dyreklinik. Lene Trier viser her det særlige område i venteværelset, der bliver dedikeret til katte.

Den tidligere Fakta-butik på Gammel Stillingvej i Harlev er i gang med at blive omdannet til en stor dyreklinik. Harlev Dyreklinik får mere end tidoblet arealet og kan inden længe tilbyde nye muligheder for lokalområdets familiedyr og deres ejere.

Det er mindre end to år siden dyrlæge Lene Trier 1. august 2020 slog dørene op for Harlev Dyreklinik i nogle forholdsvis beskedne lokaler på 40 kvadratmeter på Gammel Stillingvej 430. Klinikken blev taget vel i mod, så det tog ikke Lene Trier lang tid at tage beslutningen om en udvidelse.

Og det bliver en udvidelse af de helt store. Harlev Dyreklinik er i gang med at ombygge og indrette til den tidligere Fakta-butik på Gammel Stillingvej 432. Udvidelsen er mere end en 10-dobling af de nuværende faciliteter, da klinikken fremover vil råde over 500 kvadratmeter.

På den nye klinik kan Lene Trier og hendes kolleger tilbyde alt fra operationer, røntgen og scanning til almindelige konsultationer og vaccinationer, ligesom der vil være salg af foder og andre ting til dyrene.

»Det er en kæmpe udvidelse, vi har sat i gang, og et virkelig spændende projekt, som vi håber, dyreejerne ser som en stor gevinst for området. Med den nye klinik får vi endnu bedre vilkår for den gode behandling, til glæde for både dyr og personale. Samtidig er det inspirerende at være med til at bidrage til den vækst med nye boligområder og erhvervsudvikling, som Harlev oplever lige nu,« siger Lene Trier.

Stress-reducerende venteområde til katte

Foruden bedre faciliteter til diagnosticering og behandling betyder udvidelsen også, at der bliver indrettet et særligt venteområde til katte. Det sker blandt andet for at mindske risikoen for at stresse kattene, hvis de kommer for tæt på eksempelvis hunde, mens de venter på at blive undersøgt eller behandlet.

Lene Trier forventer ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 22. juni 2022

Del på
Berger Optik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-