Harlev Dyreklinik har fået tidoblet sit areal

Image
I sin karriere som dyrlæge har Lene Trier både været kvægdyrlæge, konsulent, underviser og arbejdet med smådyr. Hun er glad for at have prøvet så mange forskellige job.

Lene Trier har været dyrlæge i 35 år. Hun synes stadig, at det er sjovt at kaste sig ud i nye erhvervseventyr. Senest har hun igangsat en stor udvidelse af Harlev Dyreklinik.

Faktisk kan Lene Trier slet ikke lade være. Når hun føler, at noget bør gøres.

»For nogen skal jo,« lyder det fra den 60-årige dyrlæge, der tilføjer:  »Jeg trives med processen om at få ting til at ske og skabe noget.«

Nu er Lene Trier klar med en kæmpe udvidelse af Harlev Dyreklinik, der får tidoblet sit areal, så klinikken fremover vil råde over 500 kvadratmeter. De nye rammer, der er indrettet i den tidligere dagligvarebutik på Gammel Stillingvej 432, giver en række nye muligheder for lokalområdets familiedyr og deres ejere.

Det er to år siden Lene Trier i august 2020 åbnede Harlev Dyreklinik i nogle forholdsvis beskedne lokaler på 40 kvadratmeter på Gammel Stillingvej 430. Og da der blev taget særdeles godt imod klinikken, tog det ikke Lene Trier lang tid at tage beslutningen om en udvidelse, der endeligt blev sat på skinner med klinikkens ejerskifte til VetGruppen, der er en landsdækkende sammenslutning af dyrlæger med knap 50 dyreklinikker og -hospitaler.

Masser af nye muligheder

I den nye klinik tilbyder Lene Trier og hendes kolleger alt fra operationer, røntgen og scanning til almindelige konsultationer og vaccinationer, ligesom der vil være salg af foder og andre ting til dyrene.

»Det er en kæmpe udvidelse, vi har sat i gang, og et virkelig spændende projekt, som vi håber, dyreejerne ser som en stor gevinst for området. Med den nye klinik får vi endnu bedre vilkår for den gode behandling, til glæde for både dyr og personale,« siger Lene Trier.

Venteområde til katte

Foruden bedre faciliteter til diagnosticering og behandling betyder udvidelsen også, at der bliver indrettet et særligt venteområde til katte. Det sker blandt andet for at mindske risikoen for at stresse kattene, hvis de kommer for tæt på eksempelvis hunde, mens de venter på at blive undersøgt eller behandlet.

Lene Trier har ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. september 2022

Del på
Harlev Dyreklinik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-