Håndbold-drenge fra Harlev og Bording har knyttet venskaber

Image
Efter finalekampen mellem Harlev IK og Bording KFUM ved Egene Cup skulle der tages fællesbillede sammen med de nye venner.

Deltagelsen i et sønderjysk klubstævne i foråret har resulteret i gode kammeratskaber mellem spillere fra Harlev og Bording, der har holdt forbindelsen ved lige.

I foråret var Harlev IK Håndbold i Gråsten for at deltage i klubstævnet Egene Cup. Det var klubbens første store stævne efter coronanedlukningen.

De 65 spillere og 10 trænere fra Harlev var fordelt på holdene U9-, U11- og U13-piger og drenge.

»Hvor var det bare skønt at være afsted igen. Det kunne mærkes på både spiller og trænere. Det var et godt stævne, hvor der blev flyttet grænser, prøvet nye ting, leget, hygget og ikke mindst skabt nye venskaber,« fortæller Anja Hansen fra Harlev IK Håndbold.

Særligt de to hold på Harlevs U13-drenge fik etableret et rigtig godt kammeratskab med Bording KFUM's U13 drenge. Der blev heppet på hinanden i løbet af lørdagens puljekampe. Og festet sammen om aftenen på diskoteket.

Den følgende dag stod på finaler. Her havde begge Harlevs U13 drenge hold spillet sig frem til finalerne i C- og B-rækken.

Holdet i C-rækken vandt 8-6 over Tommerup HK. B-rækkens finalekampen mod Bording blev en tæt kamp, men i de sidste minutter trak Harlev fra og vandt kampen 10-7.

Revanchemøde i Harlev

Der var rigtig god stemning efter kampen og der skulle selvfølgelig tages fællesbillede sammen med de nye venner fra Bording. Da drengene på tværs af hold og klubber, havde hygger sig så godt sammen, aftalte trænerne, at de to hold skulle mødes i Harlev til en revanche-kamp inden sommerferien.

»Og hvor var det bare skønt at se, hvor hurtigt de fandt hinanden igen. Lige så snart Bording-spillerne trådte ind i omklædningsrummet, gik snakken igen, på kryds og tværs imellem spillerne. Ja, de var næsten ikke til at få kontakt med og få med ind i hallen,« fortæller Anja Hansen.

Harpiks for første gang

De fleste af drengene på begge hold rykker op til U15 her efter sommerferien. Og når man bliver U15-spiller, spilles der med harpiks på bolden, så til denne træningskamp skulle der selvfølgelig spilles med harpiks. Der blev spillet 3 x 25 minuttter og igen var det en tæt kamp der bølgede frem og tilbage.

»Spillerne syntes det var fedt at spille kamp med harpiks for første gang. Der er en masse der skal læres, når der lige pludselig kommer klister på bolden. Men det kom nu hurtigt. Og kampen bød også her på en masse flot spil,« siger Anja Hansen.

Efter anden halvleg ... 

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 3. august 2022

 

Del på
Jensine

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-