Græshoppen fejrede 25 års jubilæum

Image
Der var taler og fællessang på legepladsen da Naturbørnehaven Græshoppen i fredags fejrede institutionen 25 års-jubilæum.

Børnehavejubilæum blev fejret med taler, udstilling, sang
- og kage til alle.

I fredags var Naturbørnehaven Græshoppen i Skovby pyntet op til fest i anledning af børnehavens 25 års jubilæum.

Klokken 14 samledes alle børn, medarbejdere og en del forældre på legepladsen.

Her bød Græshoppens daglige leder Mette Sofie Møller velkommen mens det var Skanderborg  Kommunes leder af Dagtilbud Nord, Helle Lund-Pedersen, der havde æren af at holde festtalen. Hun skuede tilbage på institutionens udvikling og knopskydning.

»Jeg har kendt Græsphoppen siden 2012. Siden dengang er der kommet mange flere rum og mange flere  børn til,« konstaterede Helle Lund-Pedersen.

Forud for jubilæet havde hun talt med både børn og voksne om Græshoppen.

»Jeg spurgte børnene, hvorfor Græshoppen er et fedt sted.Det er det blandt andet fordi man kan tegne, lege og male. Og fordi man har fået nye fodboldmål med net i. Og fordi man kan gå ned i skoven, hvor de voksne ikke altid kan se, hvad man laver.  Men det, jeg blev allergladest for, at nogle af jer børn sagde, var at man har masser af venner i Græshoppen,« sagde Helle Lund-Pedersen videre.

Hun roste også medarbejderne hvoraf nogle er lige så gamle som Græshoppen og har været med altid.

Udstilling i Sneglehuset

I anledning af jubilæet var der i den bygning, der kaldes Sneglehuset lavet en udstilling med fotos, tegninger mv. fra Græshoppens første 25 år.

Efter talen og fællessang om Mariehønen Evigglad med den til lejligheden aktuelle tekst om bl.a. regn- og tordenvejr, stillede børnene op i en lang kø og fik serveret kagemand/kone.

Læs Galten Folkeblad 12. juni 2024

Del på
By Goul

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-