GFS julefodbold – med både gamle og nye traditioner

Image
En stribe byrådspolitikere stillede i fjor op som Team Byråd ved Galten FS’ Julefodbold. Forrest fra venstre ses: Birgitte Majgaard (C), Charlotte Vindeløv (SF), Tommas Leth (S), Sebastian Støckler (V), en knælende Frands Fischer (S) og Trine Frengler (S). Bagest fra venstre: Andreas Tang-Brock (S), Morten Møller (V), Jesper Arbo Frederiksen (S), Peter Kjær (Ø) og løsgænger Ole Drøgemuller. Hvem ved om det også i år bliver muligt at "tackle" en politiker ved julefodbolden?

Foreløbig er 23 hold tilmeldt GFS Julefodbold på Klank i weekenden 15.-17. december.  Som noget nyt, kan flere aldersgrupper i år deltage i børneturneringen.

Når Klank Idrætscenter fredag den 15. december åbner dørene til julefodbold, sker det for 51. gang. Efter et par års corona-pause, var julefodbolden sidste år tilbage med en ny arrangørsgruppe, som hovedsagligt består af bestyrelsesmedlemmer fra GFS Fodbold.

Gruppen er godt i gang med planlægningen af 2023-udgaven og tilmeldingen er åbnet.

»I år har vi valgt at åbne tilmeldingerne tidligere end normalt,« siger Søren Høyer Engholm, bestyrelsesmedlem i GFS Fodbold.

»Det gør vi, fordi tilmeldingen lukker tilsvarende tidligere den 1. december kl. 21. Det giver os mere tid til at udarbejde kampprogrammet. På den måde får vi lidt ekstra tid til at finde både dommere og frivillige, så vi forhåbenligt bedre kan sikre ressourcerne til en god afvikling af hele weekenden.«

Erfaringen viser, at der ofte kommer mange tilmeldinger i de sidste par uger op til stævnets afvikling, men det kan ikke lade sig gøre i år, når tilmeldingen lukker 1. december.

Arrangørerne opfordrer derfor til, at man får prioriteret tilmeldingen her i november.

Der er flere hold, som plejer at deltage, der endnu ikke er på listen og dem håber arrangørene selvfølgelig at se igen i år.  Søren Høyer Engholm kommer derfor med en kærlig og kæk bemærkning:

»Få jer nu tilmeldt og køb julegaver og bag julekagerne bagefter«

Lokalsamfundet udgør fundamentet

Julefodbolden har i mange år været en fast tradition for hele lokalsamfundet. Nogle har endda ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 15. november 2023

Del på
GFS Julefodbold

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-