Gertrud Berg er klar med juleudstilling nr. 41

Image
En hårdbrændt skål udført af keramiker Gertrud Berg i Nørre Vissing.

Keramiker Gertrud Berg fra Nørre Vissing er igen klar til årets juleudstilling - denne gang med særlig åbningsweekend.

Den sidste brænding er tømt og hylderne i Gertrud Bergs keramikbutik i Nørre Vissing er godt fyldt op med spændende unika værker og keramikerens mange serier i forskellige design.

»I år bliver min juleudstilling noget helt særligt,« siger Gertrud Berg, der har travlt med at gøre klar til åbningsweekenden 25.-26. november.

»Min virksomhed som selvstændig keramiker i Nørre Vissing har nemlig fyldt 40 år i sommer, og det skal altså lige markeres en ekstra gang med lækker kage, rødvin og frisk hjemmebrygget æblemost og ikke mindst med en forrygende rabat på 40% på et godt antal værker, som jeg sætter på højkant denne første weekend af juleudstillingen,« siger Gertrud Berg.

»Det er min måde at sige tak på for den store opbakning igennem alle de her år,« konstaterer Gertrud og tilføjer, at alle selvfølgelig er hjerteligt velkomne, også bare for "en kigger" eller for at hente lidt inspiration til smukke og personlige julegaver.

Og inspiration er der masser at hente af i Gertrud Bergs store og iderige keramikunivers med unika brugskeramik i både lertøj og hårdtbrændt lertøj, og det er altid en oplevelse at se, hvad der er sket af nyt siden sidst.

Hos Gertrud, der er uddannet keramiker fra Århus kunstakademi, går det funktionelle, det kunstnerisk æstetiske og det håndværksmæssigt professionelle hånd i hånd.

Æblemosten er brygget, kagerne er bagt, og Gertrud og Poul håber på, at mange vil finde vej til Nørre Vissing, hvor juleudstillingen i øvrigt holder åbent for julesalg med faste åbningstider helt frem til 23. december. 

Læs Galten Folkeblad 22. november 2023

Del på
Gertrud Berg

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-