Genbrugsen i Skovby afprøver selvbetjening

Image
Man vil stadig kunne møde de frivillige i den betjente åbningstid tirsdag, onsdag, torsdag og hver anden lørdag, men ellers vil man hver dag i tidsrummet kl. 7-22 gå på genbrugsjagt hos Genbrugsen Skovby og betjene sig selv. På billedet ses Inger Thunbo som er blandt butikkens frivillige.

Genbrugsen i Skovby giver nu mulighed for genbrugsjagt alle dage kl. 7-22.

Du kender princippet fra supermarkedets selvbetjeningskasser, hvor man kan springe køen over og betjene sig selv eller når du lukker dig ind på biblioteket uden for åbningstiden.

Nu afprøver Genbrugsen i Skovby selvbetjening, hvor man kan komme ind i butikken uden for normal åbningstid og betjene sig selv.

Butikken i Skovby åbnende august 2021, og har en god flok frivillige men da man godt kunne tænke sig have længere åbningstider, opstod idéen om at holde åbent med selvbetjening, og uden personale.

De frivillige håber, at mange vil synes om muligheden for at komme ind i genbrugsbutikken og handle, når det passer for dem.

»Det er ikke tanken, at selvbetjeningen skal erstatte den personlige betjening, som mange kunder er rigtig glade for. Der vil stadig være betjening i den sædvanlige åbningstid tirsdag, onsdag, torsdag og hver anden lørdag,« lyder det fra Genbrugsen Skovby

Åbner og betaler med mobiltelefonen

Selvbetjeningen betyder at genbrugsbutikken i Skovby fremover har åbent alle ugens dage fra kl. 7 til 22.

»Når man alligevel er ude for at sine handle sine dagligvarer, kan man da også lige smutte forbi Genbrugsen på vejen,« siger Inger Thunbo der er frivillig i Genbrugsbutikken og tilføjer:

»Vi har valgt at afprøve selvbetjeningen i en periode på et halvt år, hvorefter vi beslutter om det skal gøres permanent.«

For at benytte sig af ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 25. oktober 2023

 

Del på
John Frandsen

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-