Galtens rådhusbygning rives ned

Image
Galtens rådhusbygning rives ned
I onsdags besluttede byrådet, at den tidligere Galten Kommunes rådhus i løbet af de nærmeste måneder skal rives ned for at gøre plads til yderligere plejeboliger, som dog først opføres i 2020.
På sit lukkede møde i onsdags besluttede Skanderborg byråd, at Galtens gamle rådhus skal rives ned og grunden give plads til plejeboliger.
Ejendommen på Søndergade 27, der oprindeligt var teknisk skole og siden tjente som rådhus i den gamle Galten kommune, har senest huset en del af kommunens administrative personale.
I løbet af de nærmeste uger rømmes bygningen i forbindelse med samlingen af de kommunale funktioner i det nye administrationscenter på Skanderborg fælled. 
Nedrives snarest
Skønt planerne om at skaffe flere boliger til Lokalcenter Tjørnehaven først skal realiseres i 2020, vil rådhusbygningen blive revet ned snarest muligt - måske allerede i år. Dette i stedet for at huset skal henstå tomt i tre år.
I henhold til byrådets vedtagelse sælges det gamle rådhus for 7,5 mio. kr. til det projekt, der skal opføre nye plejeboliger på adressen.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-