Galten-Skovby Minigolf-forening har allerede 25 medlemmer

Image
Galten-Skovby Minigolf-forening har allerede 25 medlemmer
24 interesserede var med til at stifte foreningen Galten-Skovby Minigolf. 
Ved det stiftende møde fortalte Galten FS' hovedformand Charlotte Have om sine barndomsminder med minigolf. Hun fremhævede at minigolf ikke handler om en bestemt rolle, som i klassisk idræt, men om fællesskab og aktiviteter på tværs af generationer. 
»Udviklingen buldrer derudad her i Galten-Skovby med byggeri og tilflytning. Det skal modsvares af flere bevægelses-udbud. Vi har behov for et alsidigt udbud og sluttede med. Jeg glæder mig over det nye initiativ med etablering af en minigolf bane ved Klank Idrætscenter, som vil blive til gavn og glæde for rigtig mange,« sagde Charlotte Have blandt andet.
Et anderledes fællesskab
Formand for Dansk Minigolf Union Leif Meitilberg havde taget turen fra Odense for at bakke op om den nye klub. 
»I vil opleve et anderledes fællesskab i minigolf-kredse, sagde han. Fællesskabet er for alle, uanset hvilket niveau man spiller på,« sagde Leif Meitilberg.
»Her i Galten-Skovby har I rigtig gode muligheder for at få gang i spillet sammen med de andre klubber,« tilføjede han med henvisning til at der er minigolfklubber i Randers, Aarhus og Silkeborg.
Pia Pagaard Møller Madsen, næstformand for Aarhus Minigolf var mødt frem for at støtte en ny klub i Galten-Skovby. Hun beskrev, hvordan Aarhus Minigolf havde fået meget hjælp fra andre klubber og fra Dansk Minigolf Union til at komme i gang og tilføjede: 
»Vi vil gerne hjælpe jer med at komme godt i gang. Aarhus Minigolf har godt 100 medlemmer. 
Thomas Drivsholm, der er initiativtager til minigolf i Galten-Skovby indledte aftenen med at fortælle om initiativet i Projektforum Galten-Skovby og det første års arbejde omkring at få etableret en minigolf-bane i tilknytning til Klank Idrætscenter. 
»Vi er nu kommet så langt, at vi har behov for hjælp til arbejdet. Derfor har vi taget dette initiativ at danne en egentlig forening med bestyrelse.
Til bestyrelsen blev valgt: Thomas Drivsholm, Anni Jensen, Morten Møller, Niels Dejgaard Thomsen og Kristian Skovhus
25 har allerede meldt sig ind som medlemmer af den nye forening, og ikke færre end 13 deltagere i generalforsamlingen meldte sig desuden til et “arbejdsudvalg”, der skal være med til at løse en række opgaver undervejs. 
Kristian Skovhus afsluttede aftenen med at uddele præmier til aftenens vindere af minigolf-spillet på demonstrationsbanen ved den stiftende generalforsamling.
Læs Galten Folkeblad 30. oktober 2018

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block