Galten skal have ny lokalbetjent

Image
Siden februar 2017 har Orla Aagaard haft et kontor på Galten Bibliotek som afsæt for sit virke som lokalbetjent.

Efter tre år som lokalbetjent i Galten, afslutter Orla Aagaard inden længe en mere end 40 år lang karriere i politiet.

Til marts fylder Orla Aagaard 64 år og til den tid har han skrevet sin sidste rapport.

Formelt er det først ved udgangen af juni han fratræder, men forinden skal han have afviklet en del af 1000 opsparede overarbejdstimer.

»Jeg har fået lidt helbredsmæssige problemer, så nu skal jeg til at passe på mig selv,« begrunder Orla Aagaard beslutning om at slutte karrieren ved politiet nu.

»Jeg forventer at være her også i den første uge i februar. Derefter går jeg til afspadsering, og den 30. juni skal jeg aflevere politiskiltet, men så har jeg også været i systemet siden 1978,« fortæller Orla Aagaard.

Han har været lokalbetjent i Galten siden 1. februar 2017.

Blev opfordret til at søge job i Århus

De første 18 år virkede han i København og var her rundt i stort set alle afdelinger i politiet, hvorefter han i 1996 kom til Århus.

»Faktisk blev jeg opfordret til at søge en ledig stilling i Århus. Jeg blev kontaktet af en chef som synes, det var en god idé,« erindrer Orla Aagaard om skiftet, der samtidig var inspireret af lysten til at komme lidt tættere på en kæreste fra Vendsyssel, hvorfra Orla også selv stammer.

»I første omgang blev det en seks års PU-tjeneste (personaleudviklingstjeneste, red.). Det hed sig, at efter seks år skulle jeg tilbage til København, men alligevel fik jeg lov at fortsætte, og i 2005 kom jeg til Skanderborg efter at have byttet job med en kollega her,« fortæller Orla Aagaard.

»Mens jeg var i Skanderborg, var jeg i de sidste år visitator. Det vil sige at jeg gennemgik alle anmeldelser og vurderede, hvilket sager der skulle efterforskes yderligere eller sættes i bero.«

Denne tillid byggede ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 15. januar 2020

FB

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block