Galten-pige udtaget til DGI Verdensholdet

Image
Galten-pige udtaget til DGI Verdensholdet
Maria Nebbegaard, som er født og opvokset i Galten, og i mange år var aktiv i Galten FS Gymnastik er blevet udtaget til DGI Verdensholdet.
I fredags kl. 12.00 modtog 25-årige Maria Nebbegaard den besked som hun nok havde drømt om, men nærmest ikke turdet håbe på: Meddelelsen om at hun er udtaget til DGI Verdensholdet i gymnastik.
Dermed kan Marias karriere, der startede lokalt som fireårig i Galten FS Gymnastik og gik over diverse lokale hold, nu krones med et halvt år på sportens fineste niveau, DGI Verdensholdet – med hele verden som arena i et halvt år fra september i år til marts næste år.
»Det er helt vanvittigt. Jeg er fuldstændig overvældet,« lød det fra Maria, som svævede rundt på en lyserød sky, da Folkebladet samme dag fangede hende på telefonen.
I kraft af at hun var blandt de tilbageværende 40 kandidater, vidste Maria, at hun var med i opløbet, men alligevel følte hun sig på ingen måde sikker.
»Det er eliten, og man ved aldrig, hvad de går efter eller gerne vil have. Det handler også meget om, hvorvidt man lige passer ind i konstellationen,« siger Maria Nebbegaard.
Tredje gang var lykkens gang
Og hvad mener Maria så, at netop hun kan tilføre det kommende års fællesskab.
»Jeg kan byde ind med positivitet, godt humør, masser af fællesskabsfølelse og selvfølgelig masser af gymnastik, men det kan de alle,« siger Maria.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 1. marts 2016
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block