Galten-iværksætter fik idé over aftensmaden

Image
Karsten Brandt fra Galten (med blå skjorte) har startet ParkPrivate med sin søn Kasper Kruse og svigerdatter Stine Johansson, og de har sidenhen ansat svigerdatterens lillebror Malte Johansson (t.v.) som IT-medarbejder.

59-årige Karsten Brandt fra Galten står sammen med sin iværksættererfarne familie bag appen ParkPrivate. Nu kaster investorer millioner ind i projektet.

Det var helt tilfældigt, at 59-årige Karsten Brandt og hans familie kom ind på emnet parkering over aftensmaden en hverdagsaften i 2017 i hjemmet i Galten.

Her luftede de frustrationer over manglen på parkeringspladser, og det plantede en idé hos flere af familiemedlemmerne. Ideen, der er endt ud i appen ParkPrivate, bakkes nu op med millioninvesteringer.

»Min søn og svigerdatter berettede om, hvor svært det var at finde parkeringspladser i Aarhus Midtby. Jeg har selv observeret, at der altid står en del tomme indkørsler og virksomhedsparkeringspladser rundt omkring, og vi kom til at tale om, at det da var fjollet, at man ikke lejede dem ud, når man alligevel ikke selv bruger dem, fortæller Karsten Brandt,« som ejer ParkPrivate sammen med sin søn og svigerdatter.

»Jeg har tidligere erfaring fra iværksætteri, og både min søn og svigerdatter er uddannede cand.merc fra Aarhus Universitet. Det var et rigtig godt match af kompetencer. Så der gik ikke længe, fra vi fik ideen, til vi kastede os ud i det. Og nu står vi så med en færdig løsning,« siger Karsten Brandt.

Flere biler kræver flere P-pladser

Ifølge Vejdirektoratet er personbiltætheden i Danmark steget med 16 procent på bare ti år, og ved begyndelsen af 2018 var der 438 personbiler per 1000 indbyggere.

Appen ParkPrivate skal imødegå ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. maj 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block