Galten Fysioterapi rykker til Skovby

Image
Galten Fysioterapi rykker til Skovby
Galten/Låsby Fysioterapis indehaver Ole Bonne i lokalet som snart bliver til et træningslokale. I en anden del af bygningen får fysioterapien med seks lukkede behandlingsrum, venterum, kontor og personalerum. Yderligere indrettes omklædningsfaciliteter samt yderligere træningssale i en anden del af bygningskomplekset. Samtidig bliver tilgængeligheden god med 22 parkeringspladser omkring bygningen.
Galten Fysioterapi er vokset ud af rammerne på Torvet i Galten og har købt det tidligere Skovby El-Services lokaler på Hørslevvej.
»Baggrunden for flytningen er mest pladsmangel. Samtidig vil vi gerne kunne tilbyde nogle flere træningsmuligheder,« siger indehaveren af Galten Fysioterapi, Ole Bonne om baggrunden for, at han nu har erhvervet den 600 kvadratmeter store ejendom.
»Jeg har egentlig været på udkig efter noget længe, men har ikke fundet lejemål eller bygninger som passede, men så var denne ejendom til salg, siger Ole og tilføjer:
»Her får vi en hel afdeling til "ren fysioterapi" og desuden en sal med træningsmaskiner, foruden bedre omklædningsfaciliteter og et lille cafémiljø.«
Knyttes til Fit&Sund
Som noget nyt bliver der også fitness koblet på gennem Fit & Sund-kæden, der i forvejen har fitness knyttet til fysioterapi-klinikker i eksempelvis Skanderborg, Horsens og Århus.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 20. februar 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block