Galten FS scorede 28.584 kr. da Ild.pizza åbnede i Galten

Image
Ild.pizza markerede overrækker en check på 28.584 kroner, svarende til omsætningen på åbningsdagen i fredags. Den glade modtager er Carsten Bach på vegne af Galten FS.

Ild.pizza gav hele omsætningen på åbningsdagen til Galten FS.

I en tid, hvor der grundet corona primært har stået økonomiske udfordringer på dagsordenen hos Hovedstyrelsen i GFS var 24. juni næsten som juleaften.

Ild.pizza åbnede deres afdeling i Galten og hele omsætningen på åbningsdagen var på forhånd lovet væk til Galten FS.

Flere bestyrelsesmedlemmer i GFS var på pletten under åbningen og fulgte spændt med i salget. Samtidig fik de en snak om forenings- og idrætslivet i Galten-Skovby med flere af kunderne.

Hovedformanden for Galten FS, Carsten Bach var også tilstede for at modtage en check på det omsatte beløb: 28.584 kroner.

»Vi er dybt taknemmelige for den lokalt forankrede støtte vi her får fra Ild.pizza. Vi håber meget på at Galten-Skovbys borgere vil tage godt imod det nye pizza-sted og forhåbentligt bliver der mulighed for mere samarbejde i fremtiden,« siger Carsten Bach.

På billedet ses Carsten som nummer to fra højre, sammen med fra venstre Anders Grønborg, Younes Deaibes og Esben Mols Kabell fra Ild.pizza.

Læs Galten Folkeblad 1. juli 2020

 

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-