Galten Byfest er snart klar til det store ryk-ind

Image
Galten Byfest er snart klar til det store ryk-ind
Rasmus Walther er et af hovednavnene ved Galten Byfest 2018
Teamet bag Galten Byfest har siden november arbejdet på årets program. Nu skal alle detaljer på plads. 
Igen i år er der lagt vægt på, at byfesten skal være for alle. Det er i den ånd, der er lagt et stort arbejde i at skaffe sponsorater og løsninger, der holder et prisniveau, hvor folk kan være med. 
Når børnekulturdagen traditionen tro har skudt byfesten i gang, bliver onsdag aften en gentagelse af succesen fra sidste år. Der serveres stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum og som noget nyt udvides konceptet med fri øl/vin/vand under maden. 
The Hitmen står igen for musikken, og der er garanti for at få sunget, danset, og festet. 
Mere for de unge
Torsdag står på byfestløb i dagtimerne og stand-up i teltet om aftenen. Det er lykkedes at trække et par sikre stik hjem i form af de velkendte komikere Torben Chris og Mark Le Fêvre, men også et af de helt store navne inden for dansk comedy, Lars Hjortshøj, gæster teltet i år. 
»Sidste år fik vi udsolgt, det gør vi helt sikkert også i år,« siger Søren Riis fra byfestudvalget. 
Fredag er for byens børn og unge, og sidste års succes med all inclusive på billetten gentages. Musikken står den unge kunstner BRO for. Med sine bare 22 år ligger han højt på de danske musiklister, og der er ingen tvivl om, at de unge kan synge med, når han fyrer sine sange af. 
Det er ikke kun fra 9. klasse og opefter, at man får glæde af det store musiknavn i år, koncerten spilles ikke mindre end to gange, så de yngre også kan nyde et brag af en fest.
»Vi har virkelig lagt os i selen for at gøre noget for 6.-8.-klasserne, og det kan vi garantere i år,« lyder det fra byfestudvalget.
En billet – to koncerter
Lørdag aften byder ikke på bare et men to musiknavne i teltet. Først indtager Rasmus Walter scenen. Han har gennem de senere år har etableret sig solidt på den danske musikscene. Sidste års koncerter talte blandt andre festivallerne Northside, Tinderbox og Smukfest, og i år kommer Galten byfest også på plakaten. 
Hardinger Band overtager scenen, og det fem mand stærke band med tre originale Shu-bi-dua-medlemmer garanterer en fest, der får folk ud på dansegulvet, når de præsenterer en perlerække af hits, som såvel unge som gamle kan synge med på.  
Flere hænder
For at få enderne til at nå sammen har Galten byfest som altid brug for frivillige til at give en hånd med. Der er en lang række forskellige opgaver, som man kan byde ind på. Barvagterne er i år kortere, så det bliver nemmere at passe ind. 
Hvis man arbejder mindst seks timer, udløser det en valgfri billet til et arrangement under byfesten. Så ud over at støtte den lokale sportsforening, har man også mulighed for at komme gratis i teltet. 
Yderligere information om arrangementer og vagter samt billetsalg findes på Galtenbyfest.dk
Læs Galten Folkeblad 17. april 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block