Frivillige i Galten-Skovby knoklede i sommervarmen

Image
Frivillige i Galten-Skovby knoklede i sommervarmen
Tre af de frivillige, John Mulvad, Knud Egon Schultz og Carsten
Ørting gav den en skalle, da pælene til de nye skilte skulle graves ned. Her er det stativet til et såkaldt skråbord, som man kender dem fra andre stier i kommunen. Foto: Bendt Nielsen
Sti fra Låsby Station over Galten til Skovby kan nu få fin skiltning og formidling.
Der var stor efterspørgsel på kolde forfriskninger, da 35 frivillige onsdag aften greb pælebor, spader og skovle og satte af sted på stien mellem Låsby Stationsby, Galten og Lillering Skov. 
”Båndet” er navnet på den nye stiforbindelse, der også hedder Sporet Låsby Stationsby-Galten-Skovby, og næsten hele forløbet er på plads. Derfor er det også tid til at få skiltningen og formidlingen forberedt. I onsdags gjaldt det optilling af ikke færre end 40 pæle til piktogramstandere, ruteafmærkninger og skiltestandere.
Projektleder Bendt Nielsen sørgede for at fordele opgaverne, og på Skovby Mosegård havde formanden for Projektforum Galten-Skovby, Karen Lindemann samlet et lille madhold som tog sig godt af forplejningen til de frivillige.
»Vi regner med at have den første del af skiltningen klar efter sommerferien,« siger Bendt Nielsen, der er imponeret over de frivilliges indsats i den varme sommeraften.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 12. juni 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block