Frivillige efterlyser genbrugstræ til lokalt projekt

Image
Stående på en af de kommende baner ved Galten-Skovby Minigolf ses fra venstre Palle Petersen (frivillig tømrer), Finn Sander Jensen (bestyrelsesformand i Renosyd), Søren Erik Ballegaard (frivillig tømrer) og Leo Severinsen (frivillig tømrer).

Renosyd og Galten-Skovby Minigolf Center er gået sammen om at finde genbrugstræ lokalt til det nye udeareal ved minigolfbanen.

Borgere i Galten-Skovby kan hjælpe det lokale minigolf-center med at indsamle genbrugstræ. Træet skal bruges til et flot udeareal i forlængelse af minigolfbanen.

Genbrugsbrædder skal bruges til forskalling af en støbt mur, der indrammer det nye overdækkede udeareal hos Galten-Skovby Minigolf Center. Det kræver store mængder brædder, og derfor er Renosyd gået ind i projektet for at hjælpe med at få indsamlet nok genbrugstræ.

»Vi samarbejder meget gerne med lokale initiativer, som vælger at sætte fokus på genbrug og bedre forvaltning af vores ressourcer,« siger Finn Sander Jensen, der både er lokal borger i Skovby og bestyrelsesformand i Renosyd.

Renosyd indsamler hvert år mere end 5.000 ton træ på deres genbrugspladser i Odder og Skanderborg Kommuner.

Tænker gerne i genbrug

Involveret i projektet er blandt andre Kristian Skovhus. Galten. Kristian har i mange år engageret sig i lokale projekter, og det er ikke slut, selvom han har rundet de 76 år.

»Jeg håber, at det nye ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 18. november 2020

Del på
Kate

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-