Frederiksen VVS ApS vil bidrage til en bæredygtig udvikling

Image
Frederiksen VVS Aps har valgt fire af FN's 17 Verdensmål som "Hjertemål" for virksomheden.

Siden midten af 2020 har Frederiksen VVS ApS arbejdet målrettet med hvordan man som en moderne VVS-virksomhed bedre og bredere kan bidrage til en mere bæredygtig udvikling i hverdagen fremover.

»For at opnå vores ønske om en mere bæredygtig udvikling i firmaet, stod det os hurtigt klart, at løsningen var at få så mange forskellige inputs som muligt, fra egne medarbejdere, samt også fra vores samarbejdspartnere og daglige leverandører,« fortæller Anja Koed Frederiksen.

Fire hjertemål

»Med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål, nedsatte vi et udvalg af medarbejdere i firmaet, der sammen med ledelsen og i gennem sparring fra eksterne partnere nu har defineret de første fire punkter, hvor Frederiksen VVS samlet kan og vil gøre en aktiv forskel indenfor de ydelser og beslutninger - hvor vi har en reel indflydelse i hverdagen. Vi kalder vores aktuelle manifest indenfor bæredygtighed for: Hjertemålene for Frederiksen VVS ApS,« siger Anja Koed Frederiksen.

De fire punkter er: 4: Kvalitetsuddannelse. 6: Rent vand og sanitet. 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund. 12 Ansvarligt forbrug og produktion.

»Med vores manifest - Hjertemålene for Frederiksen VVS - vil vi som en moderne VVSvirksomhed, samlet gøre en forskel indenfor de ydelser og beslutninger hvor vi har en reel indflydelse i hverdagen,« forklarer Anja videre.

»Vi har alle her i firmaet de samme ønsker - som mange andre mennesker, forældre og familier - nemlig at vi alle afleverer en bæredygtig og sund planet til de næste generationer.«

Frederiksen VVS' fire hjertemål blev præsenteret i fredags ved en reception for firmaets nye afdeling på Vestermarken 23 i Viby.

Frederiksen VVS er blandt de  VVS-firmaer i Danmark som oplever den største vækst med 40 mand på syv år.

Læs Galten Folkeblad 8. september 2021

Del på
Super Brugsen Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-