Fra skrot til legehus

Image
Nogle kasserede paller og udtjente plakater fra de nyligt afholdte valg blev med fantasi og fingersnilde omdannet til et legehus, en karaoke-scene og et loungesæt med fine hynder ved sidste uges sommerlejr hos DUI Leg og Virke på Skovby Mosegård.

DUI Leg og Virke i Galten-Skovby afholdt fra onsdag til fredag i sidste uge sommerlejr på Skovby Mosegård.

Lejren havde samlet 13 børn, så de tre ledere havde nok at se til, når der også skulle støttes i bagning og madlavning og guides i bygge- og sy-processer.

»Temaet i år var genbrug. Vi havde fået en stabel paller fra Flugger Galten, en stak plakater fra valgkampen og andre effekter, der kunne omdannes efter børnenes egne ideer,« fortæller Karen Lindemann fra DUI.

Nye ideer kom til

Der blev dannet grupper og efter en idéfase stod det klart, at der skulle laves en karaoke-scene, et legehus og et loungesæt.

Herefter blev der lavet skitser også gik holdene igang.

»Der blev savet, hamret og banket til den store guldmedalje. Projekterne udviklede sig og der kom nye ideer til. Den nye symaskine blev taget i brug for at omdanne gamle sofahynder til nye hynder og puder til legehus og stole,« fortæller Karen Lindemann.

Fredag var der fernisering, hvor forældrene kom for at se de flotte resultater. Der blev sunget fra karaoke-scenen og legehuset var omdannet til bagerbutik, hvorfra man kunne købe kager til kaffen og lounge-sættet blev indviet til eftermiddagskaffen.

»Vi står nu med en karaoke-scene, som vi gerne vil afsætte til genbrug. De øvrige ting er taget med hjem til brug i haverne.«

Læs Galten Folkeblad 13. august 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block