Fra hittekat til udstillings-darling

Image
Fra hittekat til udstillings-darling
Pippi blev fundet ved et udhus til Låsby Skoles SFO. Nu skovler hun præmier hjem ved alverdens udstillinger.
Pippi blev fundet under et skur i Låsby. Nu vinder hun præmier på stribe ved udstillinger.
Der er unægteligt et element af 'Den grimme ælling' over katten Pippi, som er blandt de udstillede katte når der lørdag d. 12. maj afholdes en hobbyudstilling i den tidligere Spar-bygning på Torvet i Galten. 
Bag arrangementet står lokale Brita Rodams organisation Hittekat.dk
Publikum vil kunne opleve katte i alle størrelser og farver, fordelt på 15 racer. Blandt udstillingens "stjerner" er netop Pippi, men det stodg absolut ikke i stjernerne, at den skulle ende som udstillingskat da som en lille killing blev fundet i et udhus ved Låsby Skoles SFO.
Pernille fra Låsby afleverede den lille killing til Hittekat og følger i dag Pippi via Facebook.
»Jeg er usigelig glad for, at det lykkedes for Brita at få den lille killing bragt på fode – og det i en sådan grad, at Pippi er blevet til en fantastisk smuk og skøn kat – og jeg er meget taknemlig for, at Pippi i dag har et dejligt hjem,« siger Pernille ifølge Hittekat.dk. 
Fik nyt hjem efter en måned
Historien om Pippis overgang fra forladt kattekilling til elsket huskat er i sin substans klassisk for Brita Rodams arbejde med fundne katte.
»Det var en søndag aften Pernille ringede og fortalte, at hun havde set denne kat, der var blevet væk, måske fra sin vildkattemor. Der blev taget kontakt til skolens pedel og den følgende dag blev katten afleveret hos Galten Dyrlægeklinik,« fortæller Brita Rodam.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 8. maj 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block