Forrygende OL-dag i Skovby

Image
Forrygende OL-dag i Skovby
Tovtrækningen bød på mange lange og seje kampe, men samlet vinder blev Låsby Skoles SFO, der gik ubesejret gennem konkurrencen
505 børn dystede torsdag i forskellige børnediscipliner ved årets OL hos Skråvejens SFO.
SFO-erne fra Låsby Skole, Herskind Skole, Gyvelhøjskolen og Skovbyskolen skabte sammen rammen for det årlige OL på Skråvejen.
Gyvelhøj SFO stod for nationalsang og aflæggelse af OL-ed så alle var indstillet på at skabe en dag med fokus på fairplay, værdige vindere og tabere, men mest af alt at have det sjovt.
Efter åbningsceremonien fordelte børnene sig på de forskellige discipliner. 1. og 2. klasse piger ilede til fodbold-turnering, som for 1. klasserne blev vundet Låsby i et skarpt felt. I 2. klasserne var det pigerne fra Skråvejen, der til stor begejstring for heppekoret løb med sejren.
Sække slidt op i træningen
I nærheden af fodboldbanen var der sækkeløb. Det startede dog uden sække da de var blevet slidt op under træningen. Imens de nye var på vej med posten hoppede børnene af sted med en flaske mellem benene. 
Da sækkene kom var der igen fart over feltet og samlet vinder blev her Skråvejens SFO.
I den anden ende af legepladsen ræsede børnene af sted på mooncar. Denne dis-ciplin byder ofte på uheld da der køres stærkt. I år var ingen undtagelse, men et uheld giver mulighed for at vise man tager hensyn til hinanden. Der var ingen hasarderede overhalinger. Tværtimod ventede børnene på vedkommende og alt foregik fair. Mooncar-dysten blev vundet af Låsby SFO.
På Tarzanbanen var der fyldt med børn der alle blev udfordret motorisk gennem banen, der var dog overskud til at hilse på forbipasserende eller fotografer. Samlet vinder blev her Skråvejens SFO.
»På vores store grønne areal blev der løbet stærkt ved stafetten. Der blev løbet så meget at alle mælkelåg til optælling blev brugt. En pige der startede dagen på krykker smed dem ved stafetten for at hjælpe sine kammerater,« fortæller indskolings- og SFO-leder ved Skovbyskolen Jonas Thomsen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 19. juni 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block