Formand fejret med en sang ved generalforsamling

Image
Der var god tilslutning til årets generalforsamlinger, da tre foreninger i Herskind-Skivholme-området fik årets mest formellem møde overstået samme aften.

»Måske skal vi prøve med endnu flere generalforsamlinger på samme dag, men i andre lokaler, eventuelt på skolen,« siger Anna Margrethe Kristensen fra Herskind Forsamlingshus efter vellykket initiativ med parallel afvikling af flere generalforsamlinger.

Sidste uges nyskabelse med en nytænkende generalforsamlings-maraton i Herskind forsamlingshus faldt heldigt ud.

Bestyrelserne  i Herskind forsamlingshus, Grundejerforeningen Lærkebo samt Landsbyrådet Herskind-Skivholme, er meget tilfredse med aftenens forløb.

»Dog er der lidt småjusteringer, når vi i 2020, forhåbentlig gentager den gode idé, som Inge Lorenzen, formand for landsbyrådet, fik for et par år siden,« siger Anna Margrethe Kristensen.

»Måske skal vi prøve med endnu flere generalforsamlinger på samme dag, men i andre lokaler, eventuelt på skolen.«

Stop Madspild-suppe

Aftenen startede med fællesspisning, hvor menuen bestod af grøntsagssuppe, tilberedt af Anne Kaae og Anna Margrethe Kristensen.

»Dagli'Brugsen i Herskind stod for donation af grøntsagerne, som var udmærkede ”Stop Madspild”-grøntsager, måske med en lille plet, spire eller et par visne blade, med en topping af bacon tern.«

Om det var menuen, nyskabelsen i sig selv, eller muligheden for at få slået flere "generalforsamlings-fluer" med ét slag, der gjorde udslaget vides ikke, men alle tre foreninger havde god tilslutning til deres generalforsamlinger.

Formand fejret med en sang

Formanden for Herskind forsamlingshus, Anna Margrethe Kristensen blev i øvrigt overrasket af en lille gruppe på tre musikere, som havde lavet en personlig sang til formanden. Anledningen var 30 års virke som formand.

Bestyrelsesmedlem Jesper U. Bøgh, stod bag denne festlige idé og hele forsamlingen tog del i underholdningen og fejringen af den jubilerende formand.

I samme anledning havde bestyrelsen valgt at udnævne to æresmedlemmer, Orla Ettrup og Kaj H. Kristensen, som begge har gjort noget særligt for forsamlingshuset gennem mange år.

Bestyrelserne i de tre foreninger, Landsbyrådet, Grundejerforeningen Lærkebo og Herskind forsamlingshus har endnu ikke konstitueret sig efter sidste uges "bunkebryllup".

Læs Galten Folkeblad 12. februar 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block