Foredrag om sorg, håb, kærlighed og taknemlighed

Image
Forfatter Mette Bording Nybo gæster på tirsdag Gl. Harlev med sit foredrag "Frygt ikke, elsk kun" med udgangspunkt i forfatterens to bøger. Foto: Sisse Langfeldt

Når en familie rammes af sygdom og død, bliver kærligheden den eneste sikre havn, man kan søge til.

Tirsdag d. 6. februar kl. 19.00 er der et foredrag i konfirmandstuen i Gl. Harlev med Mette Bording Nybo med hendes foredrag "Frygt ikke, elsk kun".

Da Mettes mand Thomas, som 41 årig blev syg af kræft, væltede familiens verden, og de skulle i fællesskab skabe en ny platform for både den syge, den pårørende og børnene.

Thomas så modigt dødens komme i øjnene, og Mette forsøgte parallelt hermed at forberede sig på det uafvendelige: At hun ville komme til at miste sin ægtefælle, sin sjæleven, sin livsledsager.

Prædikatet enke, og de kulturelt indlejrede forventninger til hende som efterladt gav hende efter Thomas' død ikke de livsmuligheder, hun ønskede, og hun måtte derfor skabe sin egen virkelighed, herunder række ud efter ny kærlighed, for at leve bedst muligt midt i sorgen.

Foredraget tager udgangspunkt i forfatterens to bøger og de reaktioner, hun har fået på dem.

Det er en anledning til at tage livtag med det, vi alle frygter: Ar miste en, vi har kær, og samtidig blive mindet om, at vi aldrig må blive bange for at elske, fordi vi er bange for at miste.

Mette Bording Nybo er forfatter til bøgerne Lev stærkt – dø smukt. En fortælling om at turde sige farvel. og Frygt ikke – elsk kun. Om at gribe livet efter et tab.

Der er fri entre til foredrager, og menighedsrådet er vært ved en kop kaffe/te.

Læs Galten Folkeblad 31. januar 2024

Del på
House of Nails

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-