Forårsmatiné med danske toner

Image
Forårsmatiné med danske toner
Galten Bibliotek byder lørdag den 7. april kl. 11-12 på en matinékoncert med Annika Clemens som vil synge og spille foråret ind, primært med danske sange og viser.
Annika er 22 år og født og opvokset i Galten. Hun bor nu i Aarhus, hvor hun studerer musikvidenskab ved Aarhus Universitet, og i fritiden synger hun i det aarhusianske kor Nordsang.
»Jeg glæder mig til at skulle synge og spille på Galten Bibliotek, hvor jeg er kommet meget som barn. Når nu biblioteket råder over et skønt flygel, så er oplagt også at bruge det, og jeg er glad for, at man vil lade mig prøve rammerne af.«
Repertoiret bliver overvejende sange af danske komponister: Fra Sebastians ”Vårvise” til Alberte Windings ”Lyse nætter”, fra Kai Normann Andersens ”Forelsket i København” til Tina Dickows ”Copenhagen”.
»Det bliver et udpluk af mine personlige favoritter, numre som jeg har et særligt forhold til og som samtidig passer til årstiden.«
Koncerten er gratis og finder sted i bibliotekets normale åbningstid, så alle der trænger til et musikalsk stop i lørdagsgøremålene er velkomne til at kigge forbi og blive så længe, de har lyst.
Læs Galten Folkeblad 3. april 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block