Først advents- og siden nytårskoncert

Image
Den rytmiske vokalgruppe Voicebox kan opleves ganske gratis i Bio Huset søndag d. 28. november kl. 15.30.

Trods coronaens genopblussen holder Bio Huset åbent og viser film hver dag.

»Vi overholder retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne så det er trygt at se film hos os,« betoner Tove Severinsen fra Bio Huset.

I december er man i julehumør, og vil – i lighed med de foregående år – glæde medlemmerne med kaffe og chokolade, når de besøger biografen.

»Medlemmerne skal huske at medbringe medlemskortet, og ved forevisning af dette byder vi på kaffe m. chokolade. Tilbuddet gælder hele december måned,« siger Tove Severinsen og tilføjer:

»Og vi byder på flere gaver. Traditionen tro byder vi den 28. november kl. 15.30 igen på gratis koncert. Det er Bio Husets adventsgave til alle som er pakket ud, når vi byder velkommen til Voicebox. Til denne adventskoncert præsenteres publikum for et repertoire der spænder over både kendte og mindre kendte julesange i arrangementer, det er skrevet særligt til korets stemmer.«

Voicebox er en rytmisk vokalgruppe fra Aarhus med dygtige og ambitiøse sangere som deler glæden ved at lave noget enestående og overraske publikum. Intentionen er at give tilhørerne en oplevelse af høj musikalsk kvalitet.

Billetter kan hentes i åbningstiden i Bio Huset eller erhverves uden beregning via hjemmesiden – helt gratis.

En god gaveidé

Salget af billetter til nytårskoncert med solist Rasmus Bjerg lørdag den 8. januar kl. 16.00 i Galten Hallen er også i fuld gang.

»Vi glæder os til at byde jer velkommen, og minder lige om, at billetter til både film og nytårskoncerten er en god gaveidé. Billetsalg og salg af gavekort foregår i Bio Husets åbningstid eller via hjemmesiden,« slutter Tove Severinsen.

Læs Galten Folkeblad 24. november 2021

Del på
SuperBrugsen Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-