Flotte donationer til Harlev Idræts- & Kulturcenter

Image
Jacob Damgaard fra HI&K modtager donationen på 100.000 kroner fra Esben Sønderby og Thomas Sivholm fra Østjysk Vinforsyning.

Donationer på 25.000 kr. fra duo bag Harlev Kalender, og 100.000 kr. Østjysk Vinforsyning overrakt til Harlev Idræts- & Kulturcenter.

Initiativ, engagement og vilje fører ofte til noget godt. Det er Harlev Kalenderen 2022 et bevis på. Ideen til Harlev Kalenderen 2022 havde Lone Hauge Pedersen barslet med i en rum tid. Lone fandt sammen med Rikke Sort Buchtrup, som havde erfaring fra Harlev Plakaten, og de to besluttede at føre ideen ud i livet.

Lone har som hobbyfotograf taget mange billeder i lokalområdet og udvalgte billeder herfra afspejles i kalenderen, blandt andet med stemningsfyldte (spejl)billeder af naturen, men også flotte billeder af det lokale erhvervsliv. Spejlbillederne tager Lone, når der ligger vandpytter, der kan reflektere motivet.

Produceret med støtte fra lokale erhvervsdrivende

Harlev Kalenderen 2022 er solgt i 150 eksemplarer i løbet af november-december 2021. Projektet er støttet af det lokale erhvervsliv, og således har Meny, Harlev Bageren, Saksen, Damsgaard Have og Anlæg, og NeverNotKnit bidraget til produktionsomkostningerne, mens Harlev Event har hjulpet med praktik.

Resultatet af initiativet med støtte fra de erhvervsdrivende har ført til en flot donation på 25.000 kr. til Harlev Idræts- & Kulturcenter.

100.000 kr. fra Østjysk Vinforsyning.

Østjysk Vinforsyning A/S, der er beliggende i Hinnerup og står bag Vinoble-kæden kunne i 2017 fejre 40 års jubilæum.

Thomas Sivholm og Esben Sønderby, der er to af de tre ejere, er bosiddende i Harlev/Tåstrup og etableringen af Harlev Idræts- og Kulturcenter er i deres optik kærkommen for at holde Harlev attraktiv.

Thomas og Esbens egne børn er eller har været flittige udøvere i HIK, hvorfor udbud af flere træningstider og et fremtidigt samlingssted for unge til fritiden hilses velkommen.

Størrelsen på donationen har Thomas og Esben regnet lidt på. Med i alt syv børn – og en etableringsperiode på cirka 8 år så modsvarer et beløb på 100.000 kr. til cirka 1.800 kr. pr. barn pr. år. Et beløb som
Thomas og Esben gerne betaler med tak til alle de frivillige
bag projektet.

Østjysk Vinforsyning tæller cirka 40 medarbejdere og sælger bl.a. vine til hoteller, restauranter, erhvervsvirksomheder samt vinhandlere.

Læs Galten Folkeblad 12. januar 2022

Del på
House Of Nails

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-