Flere end 200 skal til foredrag med Nikolaj Jacobsen

Image
Susanne Harder og Palle Bækby, henholdsvis formand og "bagmand" i Galten FS Håndbold, er klar til en festlig aften tirsdag d. 7. november i AVK Hallen når landstræner Nikolaj Jacobsen holder foredrag i samtale med TV2-journalisten Thomas Kristensen.

Arrangørerne melder alt klar til landtræner Nikolaj Jacobsens besøg i AVK Hallen på tirsdag.

Der er lagt op til en festlig aften når landstræner for Danmarks håndboldherrer Nikolaj Jacobsen d. 7. november gæster AVK Hallen til et foredragsarrangement med Galten FS Håndbold og Galten-Skovby Rotaryklub som arrangører.

»Vi kommer nok op mellem 200 og 300 mennesker,« siger Palle Bækby om tilslutningen til arrangementet, hvor Nikolaj Jacobsens samtale med TV2-journalisten Thomas Kristensen selvsagt er det centrale.

Der bliver også lejlighed til at få svar fra salen og forinden at nyde en buffet som er inkluderet i billetprisen. Men hvad skal publikum ellers forvente?

»De skal for det første forvente noget socialt samvær ved en hyggelig aften blandt folk som tænker i håndbold og møde  koryfæerne og ikke mindst opleve samspillet mellem på den ene side TV-journalisten og den sindssygt dygtige landstræner på den anden side,« siger Palle Bækby.

Han påpeger at Thomas Kristensens og Nikolaj Jacobsens fælles historie strækker sig langt tilbage – ikke bare i landsholdsregi men også fordi Thomas Kristensen har været en dedikeret håndboldkommentator i over 20 år, heraf 15 år i samarbejde med Bent Nyegaard.

Ad den vej vil publikum formentlig komme til at høre om anekdoter og røverhistorier om Nikolaj Jacobsen, som man ikke har hørt om gennem TV.

Samlede 62 frivillige på halvanden time

Arrangementet vil i høj grad blive båret igennem af frivillige fra Galten FS' håndboldafdeling.

»Vi regnede ud, at vi skulle bruge i alt 62 frivillige til at varetage de forskellige funktioner med alt fra scanning af billetter, bemanding af garderobe, bordopstilling, sceneopbygning og madlavning. De kom alle sammen i hus i løbet af halvanden time, da vi smed en forespørgsel ud i vores trænerteam. Det er fantastisk,« siger Palle Bækby og tilføjer, at responsen siger en del om opbakningen i Galten FS Håndbold.

Landskamp-DJ styrer musikken

Arrangementet i hallen vil ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 1. november 2023

Del på
Kredsløb

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-