Flemming har løbet 125 halvmaratoner på tre år

Image
Siden Flemming Dalsgaard i november 2020 tog initiativ til #8464cannonball har 25 halvmaratonløb haft start og mål på Flemmings privatadresse på Firkløvervej i Galten.

Som 44-årig blev Flemming Dalsgaard fra Galten "bidt af en gal løber". Siden har han fået adskillige tusinde kilometers løb i benene.

Hvis du på din vej rundt i lokalområdet støder på noget der minder om en halvorganiseret løbeevent så er der en betydelig risiko, for at Flemming Dalsgaard har en finger med i spillet.

Via www.8464cannonball.dk (er også at finde på Facebook) arrangerer han mindre halvmaraton-løbeevents.

»Jeg købte mine første løbesko for lidt over fire år siden og begyndte af løbe da jeg var 44 år gammel, med det mål at jeg skulle se om jeg kunne få vinget et par punkter af på min ”bucket list”. Jeg ville nemlig gerne prøve at løbe et halvmaraton og et hel maraton,« fortæller Flemming Dalsgaard fra Galten.

Halvmaraton lykkedes han med i 2019 til Bestseller-løbet i Århus, hvor han forrige søndag løb sit halvmaraton nummer 125.

Fluebenet ved en hel maraton kunne Flemming sætte allerede tre måneder efter debuten på halvmaraton, nemlig ved HCA Maraton i Odense.

»Efter min start i 2019 deltog jeg næsten udelukkende i store halvmaraton-løb, men efter en fem-otte løb ville jeg prøve et at de små cannonball-løb og stemningen og nærværet ved disse små løb tiltalte mig. De store løb med over 10.000 deltagere er superfede, men de små cannonball-løb kan bare noget helt andet. Det er mere som en familiefest hvor de store løb er at sammenligne med en stor festival,« forklarer Flemming Dalsgaard om baggrunden for sin debut som løbsarrangør.

10 deltagere i første løb

»Derfor skabte jeg #8464cannonball i november 2020. Det første halvmaratonløb var 5/12-2020 med 10 deltagere. Siden har det grebet en del om sig, så jeg til dato har afholdt 29 cannonball-løb. De 25 løb fra min hjemadresse på Firkløvervej, et par stykker fra min brors adresse i Lerbjerg, hvor vi kan få hele 430 højdemeter på et halvmaraton-løb, og så et par løb fra vores sommerhus,« fortæller Flemming.

»Jeg har fået designet ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 22. juni 2022

Del på
Decoplant

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-