Flaget hejses for årets studenter

Image
Mandag kl. 9.00 hejste de årets tre første studenter på Skanderborg Gymnasium, sammen med rektor Jakob Thulesen Dahl flaget ved gymnasiet. Med spritnye huer ses fra venstre Alberte Groth Pedersen, Skanderborg, Aske Bøg Christoffersen, Ry og Emma Vestergaard Christensen, Skanderborg.

De tre første, af årets i alt 251 studenter ved Skanderborg Gymnasium, fik mandag morgen sendt flaget til tops efter veloverstået afsluttende eksamen.

Alberte Groth Pedersen, Aske Bøg Christoffersen og Emma Vestergaard Christensen var mandag morgen til den afsluttende eksamen. Alberte med eksamination i matematik, Aske og Emma var begge oppe i samfundsfag. Alle tre har haft en samfundsfaglig studieretning.

Tænkepause i sabbatår

Samlet set afsluttede de dermed tre år i gymnasiet og kan nu holde en velfortjent sommerferie inden de næste skridt og videregående studier.

Alberte fortæller, at hun først skal have et sabbatår med arbejde og måske rejse, hvorefter hun skal finde ud af hvad der så skal ske.

Aske har måske en plan om at læse medicin, men det bliver først efter et eller to sabbatår hvor Aske bl.a. har planer om at kunne arbejde som skiinstruktør til vinter.

Emma vil gerne arbejde med mennesker, måske være lærer, men det skal de næste års sabbat gerne give endeligt svar på. Emma vil gerne rejse og på højskole, men skal arbejde lidt forinden.

Del på
Bio Huset

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-