Fejring af frivillighed og fællesskab

Image
Springfaciliteterne i Harlev Idræts- og Kulturcenter blev fremvist for de 80 gæster d. 17. juni. Til venstre er det formand for HIK Gymnastik Susan Søballe, der slår en salto mens Merethe Jelsbak Raundahl, formand for Harlev Fællesråd ”står på spring”.

I Harlev Idræts- og Kulturcenter har juni budt på en række arrangementer, hvor fællesskabet i forskellig form har været i centrum.

Fredag d. 3. juni fejredes den frivillige indsats igennem alle årene med etablering af HI&K, da 50 personer var inviteret til et anerkendende ”Tak for indsatsen”.

Omtrent halvdelen havde mulighed for at møde op til en hyggelig aften, hvor stolthed og glæde over resultatet fik lov til at fylde. Aftenen bød på en menu fra The Cantina, kaffe og kage fra Harlev Bageri samt på en Kahoot-onlinequiz, hvor gæsterne blev testet i deres viden om HI&K.

Der var også Kahoot på programmet 14 dage senere fredag d. 17. juni, hvor erhvervsdrivende og flere lokale foreninger var inviteret til en hyggelig komsammen. Hele 58 virksomheder, som på den ene eller anden vis har ydet økonomisk støtte i forbindelse med etableringen af HI&K, var inviteret. Godt halvdelen af virksomhederne kunne deltage, hvorfor HI&K var vært for 80 personer.

Flere så huset indefra for første gang og fik serveret en menu fra The Cantina og othellolagkage fra Harlev Bageri.

Ligeledes bød aftenen på rundtur med fremvisning af faciliteterne og det nyligt ophængte ”Fællesværk”, samt en Kahooten ”HI&K – Hvad fik vi pengene”.

Mængden af latter og godt humør, samt mange positive tilbagemeldinger fra de fremmødte bekræftede bestyrelsen i HI&K og ”FællesSkaberne” i, at folk havde en rigtig god aften.

Kulturelle arrangementer

I uge 23 dannede Harlev Kultur- og Idrætscenter rammen om to kulturelle arrangementer. Den 9. juni cirka 30 fremmødte høre Anne Mette Jacobsens personlige beretning om tabet at sin voksne datter og den efterfølgende personlige sorgproces som blev mødt med mange forskellige reaktioner fra omverdenen.

Arrangementet var blevet til i et samarbejde mellem ”FællesSkaberne” og Harlev Bibliotek, som en del af Literature Xchange 2022 i Aarhus Kommune.

Den følgende dag ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 22. juni 2022

Del på
Fri BikeShop

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-