Fed fidus med grøn gevinst

Image
Fed fidus med grøn gevinst
Solcelleanlæg monteret på
taget af Sømosevej 33
i Galten.
Galten Elværk Erhverv mærker stor interesse for solcelleanlæg.
Interessen for solcelleanlæg er stor i øjeblikket. Siden Galten Elværk Erhverv i september startede som forhandler af solcelleanlæg er henvendelserne fra interesserede steget markant. 
På nuværende tidspunkt er der solgt fire anlæg, men den store interesse indikerer, at det tal vil stige markant i nær fremtid.
- Vi har hver dag henvendelser fra folk, som ønsker at spare på elregningen ved hjælp af solceller og gerne vil høre mere om solcelleanlæg, fortæller direktør for GE Erhverv Kim Frandsen.
Spørgsmålene går typisk på, om det kan betale sig at installere et solcelleanlæg.
- Og der må vi sige, at med de regler, der er gældende, er det en rigtig god privatøkonomisk investering, siger Kim Frandsen.
Et grønt aspekt
GE Erhverv har netop afsluttet en installation hos Kim Frandsens private bolig i Galten, og han er nu blevet selvforsynende med et solcelleanlæg på 6 kWp. Idriftsættelsen forløb helt uden problemer, og nu er den fremtidige el hos Kim Frandsen således sikret de næste cirka 30 år.
- Personligt, synes jeg også, der er en ekstra gevinst i, at man forsyner sit eget hus med den strøm, man skal bruge. Så der er virkelig et grønt aspekt i det også.
- Hvis alle husstande bliver selvforsynende med el, vil det dog ikke gøre Galten Elværk overflødig, da elnettet stadig bliver brugt som opsamlingsnet når solen skinner og forsyningsnet, når den ikke skinner, forsikrer Kim Frandsen.
jlc
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-