Familie på Rugvej går halloween-amok

Image
Et drabeligt tableau man risikerer at møde, hvis man lægger vejen forbi Rugvej 12 tirsdag d. 31. oktober.

Nogen markerer halloween ved at sætte et enkelt græskar på fortrappen. Andre går all-in og sætter alle sejl til hvad angår "hyggelig uhygge".

Til sidstnævnte kategori hører Tina og Jimmi på Rugvej 12 i Galten.

Her har halloween-fejringen over de seneste par år grebet om sig – og den får efter sigende endnu et par tænder i år.

»Vi gør det egentlig bare fordi det er hyggeligt. Samtidig synes vores børn Victoria på 9 og Kasper på 6 år også at det er sjovt at være med til,« siger Tina Laursen og tilføjer om processen:

»Den 1. oktober begynder vi lige så stille at sætte ting op, og så kulminerer det hele den 31. oktober, hvor man kan komme ind i vores garage, der er indrettet som et "haunted house".«

Mange timers forberedelse

Tina vurderer, at hun i oktober dagligt bruger en time på halloween-forberedelserne – og endnu mere i den sidste oktoberweekend.

»Der er kommet lidt til hvert år. Det er kun i de seneste to år, at vi har sat rigtig meget op. I fjor var det første gang vi åbnede for garagen som haunted house,« fortæller Tina.

Blandt parrets pudsige påfund var i fjor to skeletter, der lavede Covid-næsetest. Det vakte morskab blandt gæsterne.

»Den 31. oktober plejer vi gerne at starte inden det bliver mørkt, så de mindste børn ikke bliver alt for bange. Mange vil gerne op at se, hvad vi nu har fundet på. Det er sjovt at opleve dem som kommer forbi, når de går og snakker og griner. Man skal også lige vænne sig til, at folk kører langsomt forbi – især op til jul,« siger Tina underforstået at familien heller ikke holder sig tilbage for at pynte op ved juletid, men det er en helt anden snak.

120 gæster sidste år

Alene til halloween-udsmykningen anlår Tina, at hun over årene har brugt cirka 8.000 kroner til indkøb af diverse småmaterialer  og  den  røgmaskine ...

Læs hele artiken i Galten Folkeblad 25. oktober 2023

Del på
Centrum Tøj

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-