Fællesspisning med byrådsmedlemmer

Image
Miriam Lund Rahbek (tv.) og Birgitte Majgaard, medlemmer af Skanderborg Byråd for henholdsvis Venstre og de Konservative, medvirker ved fællesspisningsarrangementet 22. april i Skovby Forsamlingshus.

Skovby Borgerforening inviterer til en hyggelig og inspirerende fællesspisning i Skovby Forsamlingshus mandag den 22. april kl. 17.30.

Aftenen byder ikke kun på et måltid i godt selskab, men også på indblik og dialog med Miriam Lund Rahbek og Birgitte Majgaard, to byrådsmedlemmer fra Galten-Skovby.

De vil dele deres perspektiver og visioner for lokalsamfundets udvikling, herunder kommende projekter og samarbejder.

Miriam Lund Rahbek og Birgitte Majgaard, begge bosiddende i Galten-Skovby, er dedikerede til at skabe positive forandringer og vækst i vores lokalsamfund. Deres bidrag strækker sig fra at støtte udviklingen af lokale faciliteter som daginstitutioner og plejehjem til at fremme samarbejde med institutioner som en kommende Klank Svømmehal.

Arrangementet strækker fra fra kl. 17.30 til 20.30.

»Deltagelse i fællesspisning ener en fantastisk lejlighed til at lære mere om og påvirke de fremtidige initiativer i Galten-Skovby. Det er en aften, hvor hver stemme tæller, og hvor vi kan styrke vores fællesskab og samhørighed,« siger Edith Gosvig, formand for Skovby Borgerforening, der bl.a. står for driften af Skovby Forsamlingshus.

»Vi opfordrer alle til at deltage og bidrage til samtalen om vores fælles fremtid. Billetter kan købes via Skovby Forsamlingshus' hjemmeside www.skovby-galten-forsamlingshus.dk senest torsdag den 18. april.«

Skovby Forsamlingshus har historisk været et samlingspunkt for lokalsamfundet, hvor mennesker mødes og deler vigtige øjeblikke.

Med en række arrangementer gennem året, fra fællesspisninger til kulturelle begivenheder, fortsætter forsamlingshuset med at spille en central rolle i at fremme fællesskab og samhørighed i området. 

Læs Galten Folkeblad 10. april 2024

Del på
Kate

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-